Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Spa & Fitness Center

Et fullverdig treningssenter og behandlingsrom med egne massører.

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger. Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet. Badetøy og forfriskninger kan kjøpes i spaet.

 

I henhold til smittevernreglene er det et begrenset antall plasser og steamrommet er stengt. Alle som vil benytte seg av spa avdeling må reservere tid på forhånd. Reservering av tid kan gjøres over telefon eller direkte om bord (Color Magic: +47 22 91 39 52 / Color Fantasy +47 22 94 41 75).

Åpningstider

Kl. 0700–2100.

Aldersgrense

16 år.

Plassering

Forut, dekk 13.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Forhåndsbestill behandlinger

Det kan lønne seg å forhåndsbestille behandlinger. Forhåndsreserveringen kan gjøres på telefon 22 94 42 00 eller på nett senest 48 timer før avreise. Reiser du med en gruppe eller konferanse gjelder andre frister.

Mer om forhåndsbestilling

Har du behandling før klokken 1300 den dagen du skal reise, får du gå om bord før andre passasjerer. Dette gjelder ikke passasjerer med bil.

Har du bestilt spa-behandling som varer lengre enn 30 minutter, eller har oppgradert til suite, er entré inkludert i prisen.

På avreisedagen er det mulig å ringe spa-avdelingen om bord (mellom kl. 0800 og 1200) for å bestille spa-behandlinger på dagens avgang eller returen dagen etter.

Telefonnummer til spa-avdelingene:
Color Fantasy: 22 94 41 75
Color Magic: 22 91 39 52

Unn deg det lille ekstra

Spabehandlinger

Finn roen i boblebadet, dampbadet eller saunaen, eller unn deg selv en varm steinmassasje eller en ansiktsbehandling. Godt for kropp og sjel!

Color Signature Ansikt

Her er ansiktet i fokus med skånsom peeling og hudfornyelse. Dette er kombinert med ny energi for kroppen.

Terapeuten tilpasser produkter og behandling etter den enkelte gjests behov.

Tid: 75 minutter
Pris: 1 295,-

Color Signature Kropp med ansikt

En avspennende kroppsmassasje i kombinasjon med en rensende og energigivende ansiktsbehandling for stresset, trett hud som mangler vitalitet.

Terapeuten tilpasser produkter og behandling etter den enkelte gjests behov.

Tid: 75 minutter
Pris: 1 295,-

Color Signature Kombi

Ansikt og kropp får samme oppmerksomhet i denne oppfriskende og fornyende behandlingen. Myk hud, ny vitalitet og fuktighet er resultatet av denne deilige kombinasjonen.

Behandlingen er sammensatt av:
Dynamic Resurfacing Precision Peel – 30 minutter
Hot Mineral Body Boost – 30 minutter

Tid: 60 minutter
Pris: 1 195,-

Se Spa & Fitness-avdelingen