Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Harley-Davidson & Southern Rock Cruise 5. april

I samarbeid med Harley-Davidson og kjentfolk inviterer Fantasy til Harley-Davidson & Southern Rock Cruise 5. - 7. april.

Her blir det Harley-Davidson sykler utstilt i promenaden og en rekke band som garanterer god stemning og rocka musikk.

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • Harley-Davidson & Southern Rock Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Harley-Davidson & Southern Rock Cruise fra 1 048,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Joe Lynn Turner

  Amerikanske Joe Lynn Turner er kjent som frontfigur i bl.a. Rainbow, Deep Purple og som vokalist med Yngwie Malmsteen. En legende og en fantastisk vokalist som gir deg store "classic rock" hits.

  Han fikk sitt gjennombrudd da han erstattet Graham Bonnet som som vokalist i Rainbow i 1980. Han deltok på tre album før bandet ble oppløst i 1984. Han ga så ut sin soloalbum Rescue You. I 1988 ble han med Yngwie Malmsteen og deltok på et studioalbum, et konsertalbum og senere et samlealbum. Han forlot Yngwie Malmsteen i 1989 for å bli med Deep Purple. Han deltok på albumet Slaves and Masters, etter dette har han hovedsakelig konsentrert seg om sin solokarriere. Han har også vært studiomusiker for norske TNT og sang støttevokal på albumene Intuition (1989) og Realized Fantasies (1992)

 • Get Rhythm

  Get Rhythm er et ungt, men aldeles fabelaktig band med Johnny Cash karakter og sound, altså med en fyldig baryton-stemme. Stilen spenner over et vidt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals. En fantastisk tribute til «The Man in Black».

 • Erik Harstad & So What

  De som hører Harstad for første gang blir slått i bakken av hans framtoning, følelse og teknikk. Han mener hver bidige tone han spiller og utøver en respekt for faget og musikken som er uten sidestykke.

  Bandet  ” Erik Harstad & So What” drar seg mer mot bluesrock da bandet består av musikere som for de fleste kanskje er mer kjent for sin befatning med  rock / Bluesrock. Bandet består av bassist Arild Steinsrud og trommeslager Nils H Mæhlum, kanskje mest kjent fra  ” Nickels & Dimes”, men har også sammen eller hver for seg  jobbet b.l.a  med Ronnie Tekrø, Tina Lie,  Narum,  Jorn Lande, Reeves Gabrels. for å nevne noen.

 • Kenneth Johansen

  Kenneth "Kula" Johansen fra Bodø er en sann trubadur, som spiller gitar og synger uten noen form for playback. "Kula" har lang fartstid som både trubadur og bandmusiker i inn- og utland de siste 45 år. Han behersker de fleste sjangre, og er viden kjent for sine musikalske imitasjoner, - deriblant av Elvis, Johnny Cash m.fl. En viss dose humor må også forventes, både musikalsk sett og mellom sangene.

 • Spotlight Kids

  Bandet ble satt sammen for å backe Joe Lynn Turner fra Rainbow og Deep Purple m.m. under Tømmerstokk festivalen i 2015. Dette ble et møte som fungerte veldig bra, og de har senere gjort flere jobber med Joe Lynn Turner. Bandet består av en gjeng rutinerte musikere som alle har eller har hatt musikken som levebrød men en rekke plateutgivelser bak seg..

  Bandet spiller et sett classic rock fra 60, 70 og 80 tallet med Johannes Hulleberg vokal, og Julie S. Christensen vokal samt at de spiller med Joe Lynn Turner på hans sett.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

 

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811