Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Innvendig lugar med køyeseng

Innvendig lugar på 10,5 kvm med køyeseng.


Lugaren

Slapp av og nyt overfarten

De romslige lugarene er 10,5 kvm og har alle køyesenger og et fint, lyst bad. Lugarene har ikke vindu, men et stort speil ved sengene som gir en større romfølelse.

Connecting lugar

Ved bestilling av to slike lugarer, er det mulig å få lugarer med en dør imellom – perfekt for barnefamilier som vil bo komfortabelt.

Ønsker du frokost?

På denne lugartypen er ikke frokost inkludert. Frokostbuffet kan kjøpes mot et tillegg ved bestilling. Ønsker du frokost inkludert i prisen anbefaler vi 4- eller 5-stjerners lugar.

Ønsker du trådløst internett?

Det er mulig å kjøpe trådløst internett mot tillegg via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». Ønsker du trådløst internett inkludert i prisen anbefaler vi 4- eller 5-stjerners lugar.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Størrelse

10,5 kvm

Antall personer

Maks 5 personer.

Fasiliteter

Telefon, TV og WC/dusj.

Plassering

Dekk 5 (kun på Color Magic), 8, 9, 10 og 11.

Barneseng

Lugaren har plass til barneseng. Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn under 4 år som kan lånes gratis om bord. Barnesengen plasseres under en av køyene som kommer ned fra taket.

Connecting lugar

Enkelte av våre lugarer kan bestilles som «connecting» dvs. at det er en dør imellom lugarene. Gjelder for 4-6 personer. Connecting lugar bestilles som en lugar, det vil si at man velger 1 lugar for alle passasjerene som skal bo i connecting lugar sammen. Begrenset antall lugarer. Du betaler for 2 lugarer + tillegg fra 250,– en vei og fra 500,– tur/retur.

Trådløst internett

Det er mulig å kjøpe trådløst internett mot tillegg via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest».