Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lasse Stefanz Cruise 8. september

Color Magic har gleden av å presentere Lasse Stefanz Cruise 8.-10. september. Kjente danseband-artister opptrer på scenen. Vi gleder oss til å danse med deg!

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • Lasse Stefanz Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Lasse Stefanz Cruise fra 948,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Lasse Stefanz

  Nordens største og mest populære danseband! Bandet med stor B kan skilte med både gull– og platinaplater i fleng. Overalt hvor dette svenske dansebandet spiller drar de fulle hus, og publikum får ikke nok. Det er noe særegent med Lasse Stefanz og de har et lydbilde det ikke går ann å ta feil av. Lasse Stefanz er blant de mestselgende artisteme i Norge og Sverige i dag – vi gleder oss!

 • Pia Pihlgrens

  Pia Pihlgrens er et friskt og spilleglad danseband fra Värmlan i Sverge, som ble startet på begynnelsen av 1990-tallet. Med norske Pia Pihlgren i front gir bandet publikum et bredt utvalg av rock, swing og countryinspirerte ballader. Pia Pihlgrens ser fram til å treffe både gamle og nye fans om bord på Color Magic.

   

 • Rainbow Trio

  Rainbrow er et av Norges lengslevende band, og de kjennetegnes av dyktige musikere med ledes av frontfigur Lars Kristoffersen i spissen. Entertaineren har hatt flere hits gjennom årene, blant annet «Bye Bye Baby». Lars og Rainbow har gitt ut flere plater og stortrives på scenen. Albumet "Den fineste i verden", ble blant anet nominert til Gullskoen 2011. 

 • Konferansier Erik Forfod

  Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter 15 år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 229 44 200