Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lugarer

Få en komfortabel overfart mellom Oslo og Kiel. Alle lugarer på Color Fantasy og Color Magic har eget bad og tv.

Slik velger du riktig lugar

En innvendig lugar er det rimeligste alternativet, men denne har ikke vindu. Ønsker du havutsikt på reisen bør du gå for en 3-stjerners lugar med havutsikt eller bedre.

Bestiller du en 4 eller 5-stjerners lugar er frokosten inkludert i prisen. Frokosten spiser du sammen med de som har samme lugartype som deg dvs. at det er mindre kø og mer av den gode maten. Gjestene i 4-stjerners lugarer spiser frokost i à la carte restauranten akterut, mens gjestene i 5-stjerners lugarer spiser i Observation Club, forut på dekk 15. Her får du en fantastisk utsikt og kan nyte en deilig frokost samtidig som du ser innseilingen til Oslo eller Kiel.

Ønsker du litt større plass er 4 og 5-stjerners lugarene romslige. 5-stjerners lugarene har i tillegg en egen sofagruppe, perfekt for deg som tilbringer litt tid på lugaren.

Nyttig informasjon

Barneseng

Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn
under 4 år som kan lånes gratis om bord. Alle lugarer
har plass til én barneseng, med unntak av 3-stjerners lugarer
med dobbeltseng.

Connecting lugar

Enkelte av våre lugarer kan bestilles som "connecting". Det vil si at det er en dør imellom lugarene.
Det er mulig å bestille 3-stjerners connecting lugarer på våre nettsider. Du må velge 1 lugar for hele reisefølget og systemet vil da foreslå en connecting lugar dersom det finnes ledig.
For bestilling av 4-stjerners connecting lugar, kontakt oss på telefon 229 44 200.

Trådløst internett

Det er gratis trådløst nettverk på alle 4-stjerners og 5-stjerners lugarer på Fantasy og Magic. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.

For øvrige lugarer kan du kjøpe tilgang via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». Dette anbefales fremfor å potensielt måtte vente i kø ved kjøp i resepsjonen.

Priser: 
3 timer = 70,-
12 timer = 120,- 
24 timer = 150,- 
42 timer = 250,- 

Priser på trådløs internettilgang kan variere eller endres på kort varsel. For oppdatert informasjon henvises til prisene som vises i betalingsportalen ombord.

Konferansegjester: 
Det trådløse nettet for konferansegjester «ColorConference» er tilgjengelig på hele skipet og er inkludert i prisen for konferansegjester. Kode utstedes i konferanseavdelingen.

Visste du at...

...alle lugarerene ligger over bildekk.

...på 4- og 5-stjerners lugarer er frokost inkludert i prisen.

...du kan bestille to lugarer med dør imellom. Perfekt for familier på tur!

Se tilbud og bestill båtreise