Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Nytt show på Color Fantasy

Velkommen til Passions of Italy og Showbiz Ball!

Showpremiere

Norges mest sette show

25. og 26. februar er det igjen klart for premiere på to splitter nye show om bord på Color Fantasy.  Vi gleder oss til å ta deg med på en musikalsk reise til vakre Italia og ikke minst på en vandring gjennom noen av verdens største hits og guilty pleasures. Her blir det garantert god stemning.

Talentfulle artister, som gleder seg til å stå på scenen i Show Lounge den 25.02. Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Talentfulle artister, som gleder seg til å stå på scenen i Show Lounge den 25.02.

Spektakulære kostymer, imponerende akrobatikk, talentfulle artister og nyskapende teknologi. Dette er stikkord for de nye showene om bord. Her har vi samlet noen spennende show-fakta om årets show. Velkommen om bord!

Spesiallaget til deg

Liv Eirin Francis, produsent i  2Entertain Norge som står bak showene om bord på Color Fantasy, forteller at sanger, koreografi og kostymer er spesiallaget for å bringe frem følelser. Målet er å skape god stemning og uforglemmelige øyeblikk i møte med publikum.

- Har vi lykkes, skal du føle at showet er spesiallaget til deg. Vårt mål har alltid vært at publikum skal føle at de er en del av selve showet, og ikke bare er tilskuere. Det er derfor artistene gjerne beveger seg like mye rundt i salen som på scenen, og på den måten skaper god stemning.

Over 800 show i året

I et normalår spilles det over 800 show per år! 

Over 1 000 forestillinger

De to forrige showene på Color Fantasy ble spillt over 1 000 ganger.

Over fem millioner publikummere

Bare på Color Fantasy har showet blitt sett av mer enn fem millioner publikummere til nå.

Fantastiske kostymer

I løpet av ett år har artistene hatt utallige kostymebytter. Det er den anerkjente kostymedesigneren Cårejånni Enderud som sørger for plenty med glitrende paljetter og fjær.

Over 1 000 sanger

Det har tilsammen vært brukt over 1 000 forskjellige sanger.

Nyskapende teknologi

Det aller siste i innholdsproduksjon på LED, lys og rekvisitter kombinert med triggersystem som synkroniserer effektene til musikken gir en flott visuell effekt.

Norske talenter

På en show audition kan det gjerne komme over 800 personer. I tillegg til å kjøre vanlige auditions har 2Entertain også vært på talentjakt på norske skoler. Her har unge norske musikalstudenter fått en unik mulighet til å jobbe med og få gode råd fra erfarne kollegaer i bransjen.

– Å jobbe om bord er som en talentfabrikk. Vi er stolte over at vi kan gi unge norske artister muligheten til å jobbe og utvikle seg parallelt med erfarne artister fra hele Europa, sier Liv Eirin Francis.

Også i år kan vi presentere to nye norske talenter, Ingrid Aspaas og Kasper Nilsson. Begge er ferske på scenen i Show Lounge, men har allikevel rukket og få med seg en solid erfaring fra andre norske scener.

Høytsvevende

I begge show møter du luftakrobater som utfører koreografi hengende fra en krok i taket. Denne er spesialkonstruert og verifisert for å tåle hyppig bruk til havs. I løpet av et år, kommer akrobatene til å tilbringe mer en 41 timer i lufta foran publikum. Da er ikke trening regnet med.

Samarbeid med Kringkastingsorkesteret KORK

I år har 2Entertain fått med seg selveste Kringkastingsorkesteret (KORK) på laget. KORK har vært med på å spille inn musikken til ett av numrene i "Passion of Italy". Under ser du en liten smakebit fra innspilling i studio hos NRK. Vi gleder oss til å se resultatet på scenen. 

Når kan jeg se showet?

Showene vises hver kveld kl 1900 og 2100 i teatersalen Show Lounge på dekk 7. De varer i 45 minutter.

Sikre deg plass

For å sikre deg plass kan det lønne seg å forhåndsreservere bord. Det enkleste er å bestille plassen samtidig som du bestiller reisen på våre nettsider. Velg mellom VIP-pakke inkludert drikke eller kun bordreservasjon.

Spillelister

Se spillelister fra årets show og tidligere show her.

Finn pris og bestill

Båtreise til Kiel