Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Gjør de beste shoppingkuppene

Et 2-døgns Cruise til Kiel er den perfekte miniferien for deg som ønsker litt luksus i hverdagen, for det mangler ikke shoppingmuligheter om bord. Både Color Fantasy og Color Magic kan friste med flere butikker med et rikholdig vareutvalg. Om du er ute etter gaver til nære og kjære, eller bare vil kjøpe noe fint til deg selv, vil du garantert finne noe som frister. Av smittevernshensyn kan et begrenset antall gjester være inne i butikkene samtidig.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Alle butikkene ligger i, eller i nær tilknytning til, Promenaden på dekk 7, slik at du har alt samlet på ett sted. Her finner du et yrende liv av glade cruisegjester, og rett som det er vil det dukke opp dans og underholdning i gaten – akkurat som i en storby. 

La deg friste av smakfulle viner, lekker sjokolade, matvarer i gourmetklasse, sesongens mote og eksklusiv kosmetikk til fordelaktige priser.

Gavetips! Noe for enhver smak

Er du på utkikk etter fine gaver til venner og familie er Color Shop stedet å lete. Med kvalitetsprodukter innen elektronikk, leker og klokker, er du garantert å finne noe som slår an hos både store og små. Dette er også stedet å gå for å få tak i flott brukskunst og suvenirer. Kyndige ekspeditører hjelper deg gjerne med å finne de perfekte gavene.

Color Shop fører også klær til hele familien fra merker som Betty Barclay, Gerry Weber, Va Vite, Gant, Superdry, Nike, Adidas, Cavin Klein, FreeQuent, Saint Tropez, Wrangler og Sean Paul. Til de aller minste kan du handle favoritter som Name It, Converse og Lego.

Vil du smykke deg med litt lekkert tilbehør, kan vi friste med Nora Norway og Tiger of Sweden – her finner du alt av sesongens trendy tilbehør som smykker, skjerf og solbriller til både kvinner og menn. 

Skulle du ønske deg enda mer mote, kan du ta turen innom Fashion Boutique som har et variert utvalg av klær fra kjente merker som Tiger of Sweden, Marc Cain, NN07, Sand, Part Two, Haust og Cambio, vesker fra Guess og Tiger, klokker fra Hugo Boss og samt smykker og klokker fra Dyrberg Kern.

Og det beste av alt, er at du alltid får 30 % på alt av klær og tilbehør, og kan faktisk spare opptil 70 prosent i forhold til normalpris i Norge.

Nyheter 2019!

Neste år kan du shoppe tidløs og autentisk mote fra Ralph Lauren om bord. Tommy Hilfiger vesker og accessories til dame er allerede på plass, utvalg for herrer kommer på nyåret. I tillegg kan du glede deg til vesker og accessories fra Calvin Klein til herre. Herreklær fra Blend, sko fra Rieker og espadrillos fra Gaimo er også blant nyhetene i 2019.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Velvære og luksus

Det er ikke bare klær og mote som fryder en shoppingentusiast – kosmetikk ligger også ofte høyt oppe på lista. Derfor er Perfume & Cosmetics en populær butikk om bord. Her finner du produkter som parfyme, kosmetikk og hud- og hårpleie fra eksklusive parfymehus til meget gode priser. Ekspeditørene i butikken er eksperter på området og bidrar gjerne med både veiledning og konsultasjon, enten du er interessert i sesongens sminketrender, eller vil finne riktig produkt til din hud.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Godt for ganen

Ikke glem å fylle kofferten med noe godt mens du er om bord. I det 408 kvadratmeter store Taxfree Market finner du et stort og bredt vareutvalg til taxfree-priser. Det er også en egen matavdeling med kjøtt, ost og frysevarer av god kvalitet.  

Her bugner det over av alt som frister, og du vil finne alt fra hverdagsproduktene du ikke får nok av, til nisjeproduktene du gjerne leter etter. Du kan gjøre kupp på eksklusive basisprodukter som olivenolje, balsamicoeddik, ferske oster, marmelader og skinker som gir måltidsopplevelsen et realt løft. Betjeningen kan til og med hjelpe deg med å sette opp en spennende meny basert på råvarer du kjøper om bord. 

Du kan selvfølgelig også handle både tobakk- og alkoholkvoten din samt kaste deg over de mange hyllene med snacks og godteri. 

Ønsker du en oversikt over ulike produkter og priser finner du dette i Taxfree-katalogen.

Les mer om avganger, priser og tilbud på 2-døgns Cruise til Kiel her. 

Finn pris og bestill cruise til Kiel