Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Familietips

Hvor bør dere spise? Og hva slags lugar skal dere velge? Alle har ulike behov, og her har vi samlet noen tips til deg som reiser med barn.

Finn pris og bestill

 • Barn reiser gratis!

  2-døgns Cruise til Kiel

  Frapris gjelder per voksen på 2-døgns Cruise t/r i 3-stjerners innvendig lugar.

  Barn reiser gratis 27.09. –13.10.2019. Gjelder for barn 4–15 år som deler lugar med 2 voksne.

  Cruise Fra 748,– per voksen Bestill
  Color Club Fra 648,- per voksen Bestill

 • Det lønner seg å forhåndsbestille måltider

  I skoleferien er det ekstra mange som reiser med oss. Det lønner seg å bestille cruisepakke – frokost og middag er inkludert begge veier. Da sikrer du deg bord i restauranten og kan spare inntil 25%.

Populære lugarer for barnefamilier

Reiser du med hele familien er kanskje en 3- eller 4-stjerners connecting lugar noe for deg. De er i alle fall meget populære hos barnefamiliene. Lugarene er likt utformet som de andre lugarene, bortsett fra en dør som kan åpnes mellom dem.

Lugarene er ideelle for barnefamilier og andre som ønsker seg ekstra plass, og her er fleksibilitet stikkordet: Mor kan lese mens ungene leker. Barna kan sove mens foreldrene ser på tv.

Vær oppmerksom på at 4-stjerners connecting lugar kun kan bestilles på telefon.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et hav av smaksrike retter til store og små

Color Line har et bredt utvalg restauranter med fokus på sunne og gode råvarer, og noen er spesielt egnet for barnefamilier.

 • Oceanic à la Carte

  I À la Carte-restauranten tilbys de minste en egen Captain Kid-meny, i tillegg til å betale halv pris på  à la carte-menyen. I alle skoleferier blir barnemenyen på kvelden byttet ut med en barnebuffet med fristende retter for de små.

 • Grand Buffet – egen barnebuffet

  Uansett preferanser finner du garantert noe du liker i Grand Buffet foran på dekk 6. Barnas egen Captain Kid-buffet er svært populær blant de yngste gjestene, som forøvrig betaler halv pris for maten.

   

 • Sports & Burger Bar

  Tar du turen opp til dekk 13 akterut – vegg i vegg med Adventure Planet – finner du Sports & Burger Bar, som er innredet som en ekte amerikansk diner i 50-talls stil. Her kan du nyte deilige hamburgere og pølser i et uformelt miljø, inspirert av surfing, Beach Boys og brylkrem.

 • Mama Bella Pizza

  For familiemiddagen er den populære Mama Bella Pizza ristorante et godt alternativ. Her serveres ekte italiensk pizza og pasta i alle varianter, og i tillegg ligger den vis à vis lekerommet Kids Corner.

  Genialt for rastløse barn som nesten ikke kan vente på maten, men som heller vil boltre seg med tegnefilmer og lekebord med tegnesaker. Og genialt for de voksne som gjerne vil sitte ned, men ikke slippe barna ut av synet.