Viktig informasjon -

Grunnet teknisk vedlikehold er det ikke mulig å bestille reiser på våre nettsider mellom 17/1-2017 kl 2300 og 18/1-2017 kl 0500.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Barn reiser GRATIS på cruise i skoleferien

Familieskipet – alt på ett sted på kun to dager. I periodene 17.02-04.03. og 07.04.-16.04. gjøres Color Magic og Color Fantasy om til familieskipet med masse aktiviteter for kids, tweens og teens.

Finn pris og bestill

 • Barn reiser gratis!

  2-døgns Cruise til Kiel

  Frapris gjelder per voksen på 2-døgns Cruise t/r i 3-stjerners innvendig lugar søndag-onsdag i vinterferien 17.02.-05.03. Barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne. Vær rask, begrenset antall plasser.

  2-døgns Cruise fra 748,- per voksen Bestill

Det er kun om bord på Color Magic og Color Fantasy at du finner badeland med vannsklie, Captain Kid, spektakulære show, diskotek, spillerom og mye mer. I skoleferiene har vi også aktivitetsgrupper tilpasset barn og ungdom i alle aldersgrupper. Hos oss får hele familien alt på ett sted.

Velg mellom restauranter med barnevennlige menyer, spa og fitness og taxfree shopping. Om bord får dere de lekreste lugarene, de største opplevelsene og minnener som er verdt å dele.

Aqualand

familieskipet.no får du en oversikt over alt det morsomme barn og ungdom kan oppleve. Bli med om bord og se selv!

I tillegg til faste attraksjoner som barnedisko, Aqualand og Adventure Planet, spes det i skoleferiene på med ekstra  aktiviteter for alle aldersgrupper – da setter vi nemlig familien i fokus. Vi vet at forskjellige aldersgrupper har ulike behov, og har derfor skreddersydd aktiviteter for både kids, tweens og teens.

Aktiviteter i skoleferier

 • For de aller minste

  De aller minste kan oppleve Captain Kid Show, ansiktsmaling, ballongfigurer og andre ablegøyer.

 • For de mellomste

  De midt i mellom kan være med på det store detektivmysteriet, den ultimate Show School og andre spennende aktiviteter.

 • For ungdommen

  Tenåringene kan spille i Adventure Planet, få omvisning bak kulissene på et av våre show, og omgi seg med jevnaldrende i Teens Plaza.

 • Nyhet i vinterferien: LABYRINTEN

  I vinterferien kommer det en splitter ny aktivitet for teens – LABYRINTEN. Her må tenåringene løse både fysiske og teoretiske oppgaver sammen. Greier de å knekke koden og finne nøkkelen så de kommer seg ut i tide?

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Faste aktiviteter for barn og ungdom

 • Aqualand

  Aqualand er et badeeldorado for store og små, med både stream river, boblebad og vannsklie.

 • Teens Plaza

  Teens Plaza er vårt ungdomsdiskotek med dansegulv og ulike spill.

 • Adventure Planet

  Adventure Planet er stedet for de lekne - en spillehall proppfull av liv og spill i alle former og farger.

 • Kid's Corner

  Her kan de minste barna boltre seg med tegnefilmer og lekebord.

 • Sports & Burger Bar

  Nyt et uformelt burgermåltid i vår Sports & Burger Bar akter på dekk 13.

Betingelser

 • Barn reiser gratis på 2-døgns Cruise (ikke bilpakke) i vinterferien 17.02-05.03. og påskeferien 07.04.-17.04. (Barn gratis gjelder for barn 4-15 år som deler lugar med 2 voksne).
 • Pris per voksen på 2-døgns Cruise Oslo–Kiel t/r i 3-stjerners innvendig lugar. Gjelder avreise søndag-onsdag 17.02.-05.03.17. Frapris i påskeferien er 848,-.
 • Ordinært tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.
 • Begrenset antall plasser, spesielle betingelser gjelder.