Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise 15. mars

Color Magic presenterer BluesCruise 15.-17. mars. Mike Andersen, Hungry John og Stein Stokke & The Engine er blant bandene som setter stemningen fra scenen. 

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • Blues Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Blues Cruise fra 1 298,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Mike Andersen

  Mike Andersen har hele 6 album og en EP utgivelse i bagasjen, og samtlige utgivelser er skrevet og produsert av ham selv. På sitt nye album har han valgt å løsne sitt stramme grep om tøylene og har lukket både andrelåtskrivere og en prosent inn i sitt univers.

  En del av sangene her har blitt skrevet i Nashville, hvor Mike har skrevet sammen med en rekke internasjonale topp låtskrivere.

 • Hungry John

  John Magnar Bernes – bedre kjent som Hungry John – har viet sitt liv til bluesens tjeneste. Siden midten av 60-tallet har han reist land og strand rundt for å spre sitt blåtonebudskap, alltid våken for nye impulser og stilretninger innen blues.

  Han er en av de virkelige store sliterne i norsk musikkliv, en veteran som nyter respekt langt utover landegrensene for sin livslange, lidenskapelige innsats for musikken som ligger hans hjerte nærmest – blues.

 • Kid Andersen feat Blue Mood Labelsmates “Release Edition”

  Denne versjonen av “Labelmates” handler om platelanseringer med noen av labelens flotteste musikanter. Kid Andersen er allerede Norges største og fremste blueseksport, og han slipper i denne sammenhengen en utgivelse sammen med Dr Bekken, pianisten som blir geniforklart overalt.

  Den samme Dr Bekken er også involvert i en live innspilling med virtuosen Richard Gjems. Denne duoen, kun basert på munnspill og piano, sjokkerer alle med sitt spesielle og utradisjonelle uttrykk. Alf Bretteville og Johanna Demker er anerkjente låtskrivere og artister under egne navn, og de slipper nå sin utgivelse sammen under navnet “Bretteville/ Demker”. Til sammen blir dette et bluesinspirert show, med sterke instrumentalprestasjoner flotte koringer og fest.

 • Greasy Gravy

  Greasy Gravy er noe så sjeldent som et norsk soulband, sier Dagbladetjournalist Øyvind Rønning i sin anmeldelse, og gir bandet en solid firer på terningen. Det er bandets vokalist Tom Erik Holmlund fornøyd med, selv om han helst hadde sett en prikk eller to til.

  Bandet har ellers fått terningkast fem både fra Øyvind Pharo i Bluesnews, Svein Andersen i Aftenposten og Kristian Einang i Hamar Arbeiderblad. 

  Albumet ”When The Game Is On” (BIGHCD1701) ble sluppet digitalt og fysisk 10. mars, utgitt på Big H Records, det samme selskapet som blant annet gir ut Billy T Band og Joakim Tinderholt and his band.

 • The Jerry Roll Men

  The Jelly Roll Men har et klart mål om å holde liv i tradisjonell Chicagoblues. De ønsker å spre den utdøende sjangeren til flest mulig. Bandet har opparbeidet seg et solid rykte som et liveband med en herlig formidlingsevne.

  Endelig er de ute med debutalbumet sitt «Jelly Roll Shuffle», etter at bandet ble signet av Rhythm Bomb Records. En produksjon som er blitt godt lagt merke til på begge sidene av dammen.

 • NBU Bandet 2018 HM Johnsen

  Hans Marius Johnsen markerte seg allerede som en talentfull gitarist i ung alder! Nå er er han 20, og hans første album “Chased” er tilgjengelig på alle strømmetjenester, og som LP og CD. Nå er han klar for å erobre Norge med sitt gitarspill og sin musikk.

  På årets utgave av Notodden Bluesfestival vant han Unionscupen, og skal dermed representere Norsk Blues Unions ungdomssatsing i 2018. Det innebærer blant annet festivaljobber i USA og Tyskland. 

 • Stein Stokke & The Engine

  Stein Stokke er velkjent for sin særs kraftfulle stemme med sjel, og har utviklet et personlig munnspilluttrykk. Han er nok også den eneste som også trakterer baryton (euphonium) i et bluesband. Som mangeårig frontmann og grunnlegger av det kjente, nå nedlagte Solid Comfort, og årelang erfaring i å fronte flere bluesband, har han røttene dypt plantet i bluesens næringsrike jordsmonn og skriver de aller fleste låtene selv.

  Med Stein Stokke foran en ”motor” bestående av en gjeng svært garvede bluesmusikere, garanteres det utadvendt, svett, svingende, sjelfull og rotekte blues.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.
NB! Det spilles kun ett show kl 1900 på seilingene 15.03. og 16.03.

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811