NB! -

Vi har hatt henvendelser fra kunder som har mottatt e-post fra en avsender som utgir seg for å være Color Line, men ikke er det. Vi anbefaler alle å følge god praksis for håndtering av e-post dersom du er usikker på avsender.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

BluesCruise 19. oktober

Color Fantasy presenterer BluesCruise 19. – 21. oktober. Sugaray Rayford, Dave Fields Band og Ronny Aagren & His Blues Gumbo er blant bandene som setter stemningen fra scenen. 

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • Blues Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  Blues Cruise fra 1 698,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene opptrer på scenen:

 • Rick Estrin & The Night Cats feat Kid Andersen

  Da Rick Estrin & The Nigtcats spilte på Notodden Blues Festival sist, ble de introdusert av Jostein Forsberg som “verdens beste bluesband”. Kid Andersen har spilt verden rundt med dette bandet i ni år, og sammen er de virkelig ett av hedersnavnene innen sjangeren på internasjonalt nivå. Rick Estrin er en prisbelønnet munnspill-artist, sanger og låtskriver. På Color Fantasy opptrer de sammen med sin nye trommis – norske Alexander Pettersen, for første gang.

 • Dave Fields Band

  Dave Fields og hans fantastiske trio har spilt på de fleste festivaler i Norge de siste 10 årene.  De har gjestet Bluescruise opp til flere ganger tidligere, og for første gang i 2008. Sammen med sitt amerikanske band leverer de energisk blues fra sør til vest. Velkommen!

 • Jimmy Carpenter & Deanna Bogart

  Jimmy Carpenter, er kanskje mest kjent som sidemann og manager for New Orleans store bluesmann – Walter Wolfman Washington. De siste seks-sju årene er han ofte sett på scenen i Norge sammen med Texas-baserte Mike Zito. Når han nå besøker Color Fantasy har han med seg pianisten og saksofonisten Deanna Bogart, som første gang besøker Norge.

 • JT Lauritsen & The Buckshot Hunters

  Vår egen blues-general Jan Tore Lauritsen og hans jegere The Buckshot Hunters, har markert seg godt i miljøet. Blant annet med utmerkelsen "Notodden blues"-pris 2014 samt tredjeplass under Europeiske blues Challenge (EBC) i Brussels året etterpå. Februar i år ble bandet semifinalister under IBC i Memphis USA i hard konkurranse med over 260 band fra hele verden, hvor kun 40 band gikk videre til semifinale. Vi gratulerer og ønsker JT og hans band velkommen.

 • Big Creek & Peter Nande feat Tomi Leino Trio

  Big Creek gjør blueshistorien levende med rå, autentisk og nærværende blues. Big Creek har en herlig mørk og raspende stemme, som akkompagneres av hans gamle og slitte gitar. Han spiller klassisk Chicago- og deltablues inspirert av bl.a. Muddy Waters, Howling Wolf og John Lee Hooker. I løpet av de 10 siste årene har han utviklet sin egen stil som har dype røtter i den sorte bluesen. Utallige reiser med gitaren har brakt han rundt i bluesens vugge i Louisiana, Mississippi, Arkansas og Tennessee.

 • Tomi Leino Trio feat Terry Hanck

  Terry Hanck ble Blues Music Award winner i 2017. Han er en amerikansk blues saksofonist, artist og låtskriver. Terry er opptatt av musikk fra 1950 og 1960 tallet, og er særlig kjent for hans saksofon.

 • Du kan også oppleve disse artistene:

  Sugaray Rayford Band
  Rick Estrin & The Night Cats
  Ronny Aagren and his Blues Gumbo

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.
NB! Det spilles kun ett show kl 1900 på seiligene 19.10. og 20.10.

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811