Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

På Dansefot 28. oktober

Color Magic presenterer På Dansefot 28.– 30. oktober. Ole Ivars og Picazzo setter stemningen fra scenen. Konferansier er Erik Forfod.

 

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • På Dansefot cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  På Dansefot Cruise fra 1 498,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene kan du svinge deg til:

 • Ole Ivars

  Ole Ivars ruller videre i sitt 52. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norge som kan vise til og aldri har disse gutta vært mer ettertraktet enn det de er i dag.

  Ole Ivars er nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har 8 ”bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle: Årets spellemann. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.
  Ole Ivars har solgt over en million plater, og har et tosifret antall gull og platina-trofeer på veggen.

 • Picazzo

  Picazzo var et danseband fra Solør i Hedmark, etablert i 1992. Bandet vant Spellemannprisen 1998 i klassen danseorkester/gammaldans for debutalbumet Blanke ark. Bandet ble oppløst i 2008, men i fjor sommer gjorde Picazzo flere gjenforeningskonserter, og er med oss på Color Magic i oktober.

 • Konferansier Erik Forfod

  Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter 15 år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.
 • Lars Kristoffersen trio

  Trioen, med Lars Kristoffersen i spissen står blant annet for hitlåten «Bye bye baby goodbye», som ble en suksesslåt. Høsten 2012 ga de ut ny CD som er en samleutgave med et godt knippe av de beste låtene fra tidligere plater, samt noen nye melodier.
   
   

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

 

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811