Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

På Dansefot 10. mars

Color Fantasy presenterer På Dansefot 10. – 12. mars 2018.

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfreeshopping, casino, spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • På Dansefot cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en 3-stjerners lugar uten vindu samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  På Dansefot Cruise fra 1 148,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Hanne Mette m/band

  Hanne Mette og bandet har gitt ut to album. Begge ble spellemanns nominert, og det siste gikk helt til topps. Deres fjerde album kom i juni 2017. Hanne Mette har tidligere spilt i både i Fullt & Helt og Contrazt. Hennes første soloalbum ble utgitt i 2011

 • Ingemars

  Dansebandet Ingemars har lang fartstid i bransjen. Bandet fra Finnskogen i Hedemark er kjent for sitt særegne lydbilde og jordnære tekster på dialekt. Det er vanskelig å holde beina stille når disse gutta entrer scenen – Ingemars spiller drivende flott dansemusikk med sjel og rytme.

 • Something New

  Duoen spiller i Donkey pub under dansecrusiet.

 • Konferansier Erik Forfod

  Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter 15 år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

 

Rutetider

Avreise Oslo kl 1400
Ankomst Kiel neste dag kl 1000
Avgang fra Kiel kl 1400
Ankomst Oslo neste dag kl 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811