Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

På Dansefot 27. oktober

Color Magic presenterer På Dansefot 27.–29. oktober 2018.

I tillegg byr cruiset på deilige matopplevelser i skipets flotte restauranter, show, taxfree-shopping, casino og spa – en reise med alt på ett sted.

Finn pris og bestill

 • På Dansefot Cruise

  Priseksempelet inkluderer 2-døgns Cruise tur/retur Oslo-Kiel i en innvendig 3-stjerners lugar, samt fri adgang til all underholdning. Tillegg for singellugar og andre lugarkategorier.

  På Dansefot Cruise fra 1 298,- per person Bestill

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Disse artistene kan du svinge deg til:

 • Ole Ivars

  Ole Ivars ruller videre i sitt 54. år som band. Maken til karriere er det få andre band i Norges om kan vise til og aldri har disse gutta vært mer ettertraktet enn det de er i dag. Ole Ivars er nærmest for grossister å regne i antall Spellemannpriser. De har mottatt 8 ”bronseharper”, inkludert den gjeveste av alle – Årets Spellemann. Hele 12 ganger har de blitt nominert fra prisen ble opprettet for danseband i 1996.

  Ole Ivars har solgt over en million plater, og har et tosifret antall gull og platinatrofeer på veggen. Det ferskeste trofeet kom i 2017. De fikk da platina for mer enn fire millioner streams av «Kongen av campingplassen».

 • Bjørns Orkester

  Dansebandet Bjørns Orkester består av Bjørn Kalvatsvik, hans to sønner Mathias og Johnny samt Jan Erik Bang Småge. Fræna-orkesteret fra Møre og Romsdal er svært godt etablert i eliten blant norske danseband. Hele to ganger har Bjørns Orkester vunnet Gullskoen-prisen som «Årets danseband». Sommeren 2017 ble orkestrets 11. album utgitt. «I kanonform» ble tatt imot som deres beste album så langt.

 • Contiki

  Contiki ble etablert i 2008 og består av Rune Engen og Roger Nysveen som er kjente navn innen dansebandmiljøet. De er tidligere medlemmer av dansebandet Furulunds og har opptrådt over hele landet og spilt opp til dans i ca. 30 år.

  Duoen har mye egenprodusert materiale med seg i bagasjen og har på få år rukket å bli landskjent. Det som særpreger og kjennetegner deres musikk er først og fremst den gode vokalen og at musikken er mer dreid mot country/danseband enn den typiske svenske bugg dansemusikken.  

 • Konferansier Erik Forfod

  Erik Forfod er Norges fremste danseband-general. Etter 15 år som programleder av radioprogrammet, "På dansefot" i NRK P1 med over 500.000 lyttere hver lørdag og flere tv-sendinger med "Årets danseband-melodi", er han personen som kjenner dansebandmusikken best her i Norge.

Praktisk informasjon

Betingelser

Aldersgrense 20 år. Begrenset antall plasser, bestill tidlig. Vi tar forbehold om endringer.

Rutetider

Avreise Oslo kl. 1400
Ankomst Kiel neste dag kl. 1000
Avgang fra Kiel kl. 1400
Ankomst Oslo neste dag kl. 1000

Kontaktinformasjon

For ytterligere informasjon ta kontakt på tlf: 810 00 811