Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Buffetrestaurant

Buffetrestaurant med varme og kalde retter. Spis så mye du vil av vårt fristende buffetbord!

 • Frokostbuffet

  Start dagen med en herlig frokost. Til frokost er buffetbordet dekket med egg, bacon, pålegg i mange varianter, brød, kornblanding og frukt. Kort sagt alt du forventer å finne på en velsmakende frokostbuffet.

  Drikke som er inkludert: Mineralvann, melk, juice, kaffe og te.

 • Formiddagsbuffet

  I tillegg til det fristende utvalget på frokostbuffeten, serveres det også spekemat og roastbiff med tilbehør, salat, en varm fiskerett og kjøttrett på formiddagsbuffeten. Kake står fremme til de som har plass til litt søtt etter maten.

  Drikke som er inkludert: Mineralvann, melk, juice, kaffe og te.

 • Lunsjbuffet

  Til lunsj kan du velge blant smakfulle kalde og varme retter. Lunsjbuffeten består av fiskeretter, skalldyr, kjøttretter, salater, grønnsaker og spekemat. I tillegg er det lekre kaker og desserter du kan forsyne deg av på dessertbordet.

  Drikke som er inkludert: Øl, vin, mineralvann, melk, juice, kaffe og te.

 • Aftensbuffet

  Reiser du på ettermiddagen kan du nyte vår rikholdige kveldsbuffet, inspirert av de ulike årstidene. Her finner du det beste av det meste. Blant annet blir det servert fersk sjømat, saftige kjøtt- og fiskeretter og lekre salater. I tillegg kan du forsyne deg fra vårt fantastiske dessertbord.

  Drikke som er inkludert: Øl, vin, mineralvann, kaffe og te.

Husk å forhåndsreservere

På populære seilinger kan det fort bli fullt i buffeten, vi anbefaler deg å forhåndsreservere plass, enten når du bestiller reisen på nett eller på telefon 810 00 811.

Buffetpriser fra 20.08.18

Frokostbuffet kl. 0700

Bohus
fra 139,- (barn fra 70,-)

Formiddagsbuffet kl. 1000

Bohus / Color Viking
fra 149,- (barn fra 75,-)

Lunsjbuffet kl. 1330 / 1340

Bohus / Color Viking
fra 199,- (barn fra 100,-)

Aftensbuffet kl. 1700 / 2000

Bohus
fra 199,- (barn fra 100,-)

Color Viking 
fra 249,- (barn fra 125,-)

Julebord

I perioden 02.11–23.12 serveres det julebord.

Bohus kl. 1330 / 1700
fra 199,- (barn fra 100,-)

Color Viking kl. 1700 / 2000
fra 299,- (barn fra 150,-)

Prisene varierer avhengig av reisedag og reiseperiode.

Nyttig informasjon

Åpningstider

Buffeten står fremme til 45 minutter før ankomst. På avgangen kl. 2000 fra Strømstad står buffeten fremme til 1 time før ankomst.

Allergi

Du finner et stort utvalg av glutenfrie retter. Alle glutenfrie retter er merket, så det skal være lett å finne. Er du usikker vil du få god hjelp av personalet i restauranten.

Visste du at...

...verdens første og eneste omreisende kokkegruppe, Flying Culinary Circus, har utviklet buffeene om bord på Color Viking og Bohus sammen med Color Line.