Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Butikker Color Hybrid

Velkommen til en unik handleopplevelse!

Butikker i særklasse!

Om bord på Color Hybrid venter 2 000 kvadratmeter med handleglede. Tre nye butikker, over to dekk, med stort utvalg og hyggelige priser. Butikken har smarte løsninger som forenkler handleturen, og ikke minst spektakulær havutsikt.

Enda større utvalg og en bedre handleopplevelse

Taxfree Market

14 kasser, god plass mellom hyllene og mer enn 1 100 kvadratmeter med parfyme, søtsaker, drikkevarer og tobakk til taxfree-priser – alt er tilrettelagt for en god handleopplevelse.

Smarte oppbevaringsbokser for handlekurver gjør at du fritt kan bevege deg rundt på skipet, uten å tenke på handleposene.

I tillegg til sortimentet du kjenner fra før, kommer det mange spennende nyheter. Fremdeles sparer du opptil 70 % i forhold til veiledende priser i Norge.

Deli Shop

Delikatesser til hyggelige priser. Mer enn 100 kvadratmeter med hverdagsproduktene du ikke får nok av og eksklusive produkter du ikke får andre steder – alt av høy kvalitet til hyggelige priser.

Her finner du blant annet sesongens delikatesser, klassikere som indrefilet av lam, svin og okse, serrano- og parmaskinke, andebryst og andeconfit og basisprodukter som olivenoljer, ferske oster, krydderblandinger og marmelader.

På mange matvarer sparer du mer enn 50 % sammenlignet med priser i Norge. Maten er også ofte rimeligere enn i Sverige.

Merkevarer over to dekk

Color Shop

Her kan du bli inspirert av sesongens trender og lekre merkevarer – og finne gaver til noen du er glad i mens du ser Færder fyr passere gjennom det store panoramavinduet akter i skipet.

Color Shop byr på mer enn 800 kvadratmeter med et stort utvalg av klær, sko og tilbehør til hele familien, leker, sport, elektronikk, gaveartikler med mer.

Kvoter

Her finner du informasjon om hva du har lov til å ta med deg av matvarer, alkohol- og tobakk-kvoter.

Få 10% i rabatt

Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TAXFREE- og TREND-magasinene. Bli medlem i dag!

Åpningstider

Butikkene åpner 15 minutter etter avgang og stenger 15 minutter før ankomst. Husk at du må ta med boardingkortet til taxfree-butikken ved kjøp av tollfrie varer.