Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Butikker Color Viking

Velkommen om bord til en lønnsom handel!

Butikker med stort utvalg

Om bord på Color Viking finner du et stort utvalg av varer, fordelt på flere butikker. Her finner du blant annet sesongens klær og tilbehør, parfyme og kosmetikk, leker, gaveartikler fra kjente merkeleverandører og lekre delikatesser. Alt til svært fordelaktige priser.

Perfume & Cosmetics

Her finner du parfymer og make-up fra verdens mest eksklusive parfymehus. Det er taxfree-priser på alle varer. Vi fører merker som blant annet La Prairie, Versace, Prada, Chanel og mange fler.

Vår kunnskapsrike betjening hjelper deg gjerne med å finne produktene som passer for deg. De kan gi deg god veiledning til å finne kosmetikk og hudpleie som passer til din hudtype og gi råd om hvordan du best bruker produktene.

 

Deli Shop

Litt av det eksklusive og mye av det dagligdagse, til svært gode priser! På mange matvarer sparer du nå mer enn 50 % sammenlignet med priser i Norge*. Det er til og med rimeligere enn i Sverige!

Deli Shop er spesialisten på kjøtt, ost og frysevarer – av høy kvalitet og til lav pris. Her finner du hverdagsproduktene du ikke får nok av, og nisjeproduktene som ikke finnes overalt.

Vår dyktige butikkbetjening hjelper deg gjerne om du har spørsmål vedrørende produktene

Taxfree Market

Besøk vår store taxfree-butikk med en mengde varer til hyggelige sjøpriser! Spar opptil 70 % på varer du kjøper her i forhold til veiledende pris i Norge.

Her finner du et stort utvalg av blant annet mat, sjokolade og annet godteri, alt til fordelaktige priser. Spør gjerne våre erfarne ekspeditører om råd vedrørende drikke til mat.

Fashion Shop - Ladies

Fashion Shop - Ladies er butikken som tar mote på alvor. Her finner du sesongens klær og tilbehør fra kjente merker som; Vero Moda, Marie Philippe, Jean Paul Femme og Betty Barclay.

Fashion Shop - Men

Både klassisk og moderne stil - vi har klær for alle menn i taxfree-butikken om bord!

Fashion Shop - Men er motebutikken for alle menn. Her finner du klassiske moteklær fra blant andre Lindbergh, Jean Paul og Henry Choice. I tillegg finner du yngre og mer moderne mote fra Moods of Norway, SuperDry og Björn Borg.

Kids Shop

I Kids Shop på Color Shop finner du et stort utvalg av aktuelle produkter til små og store barn.

Her finner du leker, klær og tilbehør til barna – et lite eldorado for både barn og voksne.

Åpningstider

Butikkene åpner 15 minutter etter avgang og stenger 15 minutter før ankomst. Husk at du må ta med boardingkortet til taxfree-butikken ved kjøp av tollfrie varer.

Kvoter

Her finner du informasjon om hva du har lov til å ta med deg av matvarer, alkohol- og tobakk-kvoter.

Få 10% i rabatt

Color Club-medlemmer får 10% rabatt på de fleste produktene i TAXFREE- og TREND-magasinene. Bli medlem i dag!