Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Båtreise med Foredrag & Buffet

Utvalgte torsdager

Helaften med Foredrag & Buffet

Ta ettermiddagsseilingen fra Sandefjord og nyt en lekker buffet inkludert drikke til spesialpris. På utvalgte torsdager blir det spennende og interessante foredrag. Ta en titt på foredragsholderne som kommer denne våren. Ved å bestille Foredrag & Buffet reserveres plass i buffetrestauranten og på foredraget i Utsikten Bar & Lounge.

Torsdager

Foredrag & Buffet

Prisen inkluderer båtreise tur/retur, buffet med drikke klokken 17.00 og foredrag i Utsikten Bar & Lounge på returen 

NB! Husk å velge riktig dato, avgang klokken 17.00 og Foredrag & Buffet på steget "Mat og drikke" når du bestiller reisen. 

Color Club

Fra 349,-

pr person

Bestill

Ikke-medlem

Fra 409,-

pr person

Bestill
Disse kan du oppleve om bord

Lærerike og spennende foredrag

Programmet for 2023 oppdateres fortløpende.

30. mars: Anita Krohn Traaseth

Anita Krohn Traaseth er en norsk næringslivsleder og bestselgende forfatter.
Anita har mer enn 20 års erfaring fra privat og offentlig sektor, og er en svært etterspurt foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt. For sitt arbeid har hun vunnet mange høythengende priser. 

Siden 2019 har hun jobbet som rådgiver for EU-kommisjonen med opprettelsen av «Innovasjon Europa» (EIC) og har ledet regjeringens utvalg for innovasjon og vekst i grøntsektoren.  For sitt arbeid har hun vunnet mange høythengende priser. I 2018 ble Anita rangert som en av topp 50 globale forretningstenkere av Thinkers50 Radar, og rangert blant topp 50 mest inspirerende kvinner i European Tech i 2015 og 2016.

 

 

 

13. april: Frode Berg

Spionen som ikke visste at han var spion. Opplev Frode Berg fortelle sin dramatiske historie, som overgår de fleste spionthrillere. Høsten 2017 ble han pågrepet av russisk politi på åpen gate i Moskva. Under tøffe avhør hos FSB, det russiske hemmelige politi, ble han konfrontert med grove spionanklager. Under strenge avhør på russisk, følte Frode seg fortapt og alene i verden. Dommen ble 14 år i Russlands mest beryktede fengsel. I to år delta han celle med mordere, narkobaroner og fanatiske muslimer. Så ble han benådet av Putin.

25. mai: Finn Schjøll

Finn Schjøll, eller "Blomster-Finn" som mange kaller ham, er kjent fra God morgen Norge på TV2, og er en etterspurt foredragsholder både i næringsliv og offentlig sektor. Schjøll har i en årrekke drysset visdomsord på TV2 på morgenkvisten, godt innhyllet i blomster- og dekorasjonstips.

Men når folk kommer for å høre hans foredrag, er det ikke for å få siste nytt om stell av tulipaner eller hvilken temperatur vannet til rosene skal ha, men for å drilles i etikk og livskunst!

26. oktober: Dag Otto Lauritzen

Alt er mulig! Det umulige tar bare litt lenger tid, sier Dag Otto Lauritzen blant annet i sitt foredrag om hvordan man kan ta tak i seg selv og sine omgivelser når man vil nå nye mål og prestere noe ekstra. Han snakker av erfaring. Som sykkelrytter vant Dag Otto store triumfer, men møtte også mange motbakker – i dobbelt forstand.

Hvordan han reiste seg igjen? Oppskriften er like enkel som den er vanskelig: – Fokus og vilje er nøkkelen når motbakkene kommer, sier Dag Otto.

Inspirasjon

Tidligere arrangementer