Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Båtreise med foredrag og buffet

Nyhet på onsdager

Helaften med Foredrag & Buffet

Ta ettermiddagsseilingen fra Sandefjord og nyt en lekker buffet inkludert drikke til spesialpris. På utvalgte onsdager blir det spennende og interessante foredrag med kjente personer. Ta en titt på foredragsholderne som kommer denne høsten. Ved å bestille Foredrag & Buffet reserveres plass i buffetrestauranten og på foredraget i Utsikten Bar & Lounge.

Nyhet på onsdager!

Foredrag & Buffet

Prisen inkluderer båtreise tur/retur, buffet med drikke klokken 17.00 og foredrag i Utsikten Bar & Lounge på returen 

NB! Husk å velge riktig dato, avgang klokken 17.00 og Foredrag & Buffet under "Mat og drikke" når du bestiller reisen. 

Color Club

Fra 299,-

pr person

Bestill

Ikke-medlem

Fra 359,-

pr person

Bestill
Lærerikt og spennende

Disse kan du oppleve om bord

21. september: Finn Schjøll

Finn Schjøll, eller "Blomster-Finn" som mange kaller ham, er kjent fra God morgen Norge på TV2, og er en etterspurt foredragsholder både i næringsliv og offentlig sektor. Schjøll har i en årrekke drysset visdomsord på TV2 på morgenkvisten, godt innhyllet i blomster- og dekorasjonstips.

Men når folk kommer for å høre hans foredrag, er det ikke for å få siste nytt om stell av tulipaner eller hvilken temperatur vannet til rosene skal ha, men for å drilles i etikk og livskunst!

2. oktober: Einar Nilsson

Einar Nilsson er nok mest kjent fra Tid for hjem, men også for å ha vunnet dansekonkurransen Skal vi danse i 2018 på TV2.

Han jobber også som foredragsholder, konferansier og konsulent på diverse messer. I tillegg driver han sitt eget firma med håndverkstjenester innen restaurering, malingsteknikker, tapetsering mv.
 
Einar er blid, utadvendt og profesjonell, han takler godt de utfordringene han blir satt ovenfor.

12. oktober: Yngvar Andersen

Yngvar Andersen er en av de som har jobbet lengst med personlig trening i Norge. Han har inspirert folk over hele landet til mer trening, en sunnere livsstil og mer bevegelse i hverdagen gjennom foredrag, work shops og treningsreiser. Yngvar vet hvor vanskelig det kan være å begynne, men også hvor lite som skal til og hvor enkelt det kan gjøres. Og ikke minst kan han triksene for å lykkes – også over tid.

Og som Yngvar selv sier det: den lille treningen du faktisk får gjort er uendelig mye bedre enn den fantastiske treningen du ikke får gjort!

19. oktober: Erling Solland

Illusjonisten/tryllekunstneren er blant Norges mest etablerte innen sitt fag. I 2023 markerer han sitt 40 års jubileum som profesjonell artist! Erling Solland kan se tilbake på en imponerende karriere, hvor han har vært mer opptatt av å «levere» magiske opplevelser enn å «flashe» seg selv på røde løpere.

Erling Solland er tryllekunstner, illusjonist, buktaler, flammesluker og teaterkonsulent. Han har medvirket i en rekke teaterproduksjoner og TV-program, og vunnet en rekke priser, både nasjonalt og internasjonalt.

9. november: John Hammersmark

John Hammersmark, også kjent som kaptein i Kompani Lauritzen på TV2, har bakgrunn som oberstløytnant fra Forsvaret. Han har mer enn 23 års tjeneste bak seg. Frem til 1. mars 2022 har han hatt jobben som Direktør for Sikkerhet og beredskap i Norges Rederiforbund. 

Hammersmark kan inspirere, utfordre og gi råd, både på organisatorisk, gruppe og individuelt nivå.

7. desember: "Gladkokken"

Jan Henrik mener selv han driver Norges gladeste matblogg. I hans matunivers på gladkokken.no, og i sosiale medier er det matglede som gjelder! Her er fancy kokkeord og utilgjengelige matvarer byttet ut med enkle oppskrifter som alle kan mestre, og råvarene finner du i din lokale nærbutikk.

I tillegg til å drive en av Norges mest populære matsider, har Jan Henrik gitt ut to kokebøker, og har sin egen vinserie på Vinmonopolet. Han er også vært hyppig gjest i Wenches kjøkken på God Morgen Norge.