Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Restauranter og barer Color Viking

Velg mellom fristende og bugnende buffet, snacks og småretter i baren eller et raskt måltid i caféen. Vi har tilpassede rutiner for smittevern, så du skal få en trygg matopplevelse i alle våre restauranter og barer.

Buffet

Oslofjord buffetrestaurant

Spis så mye du vil fra vår velsmakende buffet. Buffetrestauranten om bord er populær, så her kan det lønne seg å forhåndsreservere plass før du reiser.

Frokostbuffet

Serveres: på avgangen fra Sandefjord klokken 07.00. I perioden 17. juli til 15. august serveres det buffet på avgangen fra Strømstad til Sandefjord klokken 10.00.

Start dagen med en herlig frokost. Til frokost er buffetbordet dekket med egg, bacon, pålegg i mange varianter, brød, kornblanding og frukt. Kort sagt alt du forventer å finne på en velsmakende frokostbuffet.

Drikke som er inkludert: Mineralvann, melk, juice, kaffe og te.

Hvor? Dekk 6.

Pris: fra 159,- (barn fra 80,-)

Lunsjbuffet

Serveres:  på avgangen fra Sandefjord klokken 1330

Til lunsj kan du velge blant smakfulle kalde og varme retter. Lunsjbuffeten består av fiskeretter, skalldyr, kjøttretter, salater, grønnsaker og spekemat. I tillegg er det lekre kaker og desserter du kan forsyne deg av på dessertbordet.

Drikke som er inkludert: Øl, vin, mineralvann, melk, juice, kaffe og te.

Hvor? Dekk 6.

Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-) 

Aftensbuffet

Serveres: på avgangen fra Strømstad  klokken 1700

Reiser du på ettermiddagen kan du nyte vår rikholdige kveldsbuffet, inspirert av de ulike årstidene. Her finner du det beste av det meste. Blant annet blir det servert fersk sjømat, saftige kjøtt- og fiskeretter og lekre salater. I tillegg kan du forsyne deg fra vårt fantastiske dessertbord.

Drikke som er inkludert: Øl, vin, mineralvann, kaffe og te.

Hvor? Dekk 6.

Pris: Fra 199,- (barn fra 100,-)

Café

Her kan du kjøpe fersksmurte bakervarer, friske salater, enkle varme retter, fast food, is, drikke og kaffe. Åpner ved skipets avgang, og stenger ved ankomst. I tilknytning til cafeen er det et nytt og flott lekerom for de minste barna.

Det er ikke mulig å forhåndsreservere plass i caféen.

Bar og Lounge

Det naturlige samlingspunkt etter et bedre måltid i restaurantene. På dagseilinger er det et flott sted å kople av og nyte utsikten. Her kan du nyte god drikke og snacks.

Baren åpner ved skipets avgang og stenger 20 minutter før ankomst. Bordreservasjon er kun mulig i forbindelse med spesielle arrangementer o.l.

Åpningstider

Restaurantene åpner rett etter avgang. Buffet serveres til 45 min. før ankomst, samt 1 time før ankomst kl. 19.30.

Husk å forhåndsreservere plass

På populære seilinger kan det fort bli fullt i buffeten, vi anbefaler deg å forhåndsreservere plass når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22944200.

Allergi

Alle retter er godt merket med allergener. Begge skip tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Ta kontakt med en av våre servitører for mer informasjon.