Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Overnattingssteder

Her kan dere bo

Feriesentre, hotell og kroer

Her finner du oversikt over alle feriesentre, hotell og kroer som inngår i Familiepakken og avstand til LEGOLAND®.

Landal SeaWest

Landal SeaWest Ferieby ligger 4 kilometer fra Vesterhavet på Danmarks vestkyst. Stort opplevelsesanlegg med blant annet badeland. Gode muligheter for golf og windsurfing.

Avstand til LEGOLAND®: 75 km

Lalandia Søndervig

Dra på en herlig ferie til det splitter nye feriesenteret Lalandia i Søndervig. Her forenes det beste av to verdener: den vakre naturen ved Nordsjøen og herlige innendørsopplevelser som kan nytes av hele familien. 

Avstand til LEGOLAND®: 91 km

Skærbækcentret

Et hyggelig feriesenter nær øya Rømø, syd-vest i Danmark. Moderne badeland med en 53 m vannsklie, varmtvannbasseng, sauna, spa-bad og barnebasseng. I tillegg byr Skærbækcentret på flere aktiviteter for både store og små.

Avstand til LEGOLAND®: 100 km

Landal Søhøjlandet

På Landal Søhøjlandet arrangeres det masse fellesaktiviteter for voksne og barn hele året. Feriesenteret ligger i nærheten av Silkeborg.

Avstand til LEGOLAND®: 76 km

Landal Middelfart

Landal Middelfart er et familievennlig feriesenter beliggende i landlige omgivelser på Fyn. Senteret har både innendørs og utendørs svømmebasseng, og direkte adgang til Middelfart Dyrepark.

Avstand til LEGOLAND®: 58 km

Hotel Svanen, Billund

Hotel Svanen i Billund er et 4-stjerners familiehotell med gangavstand til både LEGOLAND® og Lalandia.

Avstand til LEGOLAND®: 0,5 km

Hotel Hedemarken, Grindsted

Hotellet ligger nær LEGOLAND® og Lalandia. I hotellets restaurant er kvalitet og gastronomi satt i høysetet.

Avstand til LEGOLAND®: 13 km

Hovborg kro

Den tradisjonsrike kroen tilbyr koselige hytter og deilig mat. Kroen har eksistert i mer enn 250 år, og kan skilte med moderne fasiliteter og hyggelige personale.

Avstand til LEGOLAND®: 20 km

Hotel Hedegaarden

Det familiedrevne hotellet har 75 moderne rom. Restauranten tilbyr alt fra tradisjonell, dansk mat til nye og annerledes smaksopplevelser.

Avstand til LEGOLAND®: 28 km
 

Scandic Opus

På Scandic Opus Horsens er du tett på både naturen og byen. Hotellet i moderne skandinavisk stil ligger like i nærheten av naturreservatet Nørrestrand.

Avstand til LEGOLAND®: 58 km

Comwell Aarhus

Comwell Hotel Aarhus er med sine 4 stjerner et av byens største hotell. Hotellet er innredet fra topp til tå med flotte designermøbler fra den anerkjente og populære danske designeren HAY. Gangavstand til populære attraksjoner.

Avstand til LEGOLAND®:  110 km

Wakeup Aarhus

Hotellet er nytt og ligger i Aarhus sentrum. Et perfekt overnattingssted for deg som ønsker å bo billig og nær Aarhus jernbanestasjon. Hotellets 315 rom preges av minimalistisk design og kvalitet.

Avstand til LEGOLAND®: 98 km
 

Comwell Hvide Hus Aalborg

Comwell Hotel Hvide Hus i Aalborg ble totalrenovert i 2014, og holder gjennomgående svært høy kvalitet. Interiøret er i dansk design, med lekre farger og rene linjer. Hotellet ligger kun 10 minutters gange fra gågatene.

Avstand til LEGOLAND®:  173 km

Pier 5 Hotel

Et hyggelig og familievennlig hotell ved Limfjorden i hjertet av Aalborg. Hotellet har 156 nyrenoverte rom.

Avstand til LEGOLAND®: 173 km

Zleep Hotel Aalborg

Moderne og hyggelig hotell med sentral beliggenhet i Aalborg. 

Avstand til LEGOLAND®:  175 km