Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplev Tyskland

Kiel er et perfekt utgangspunkt for spennende opplevelser i Nordtyskland. Nydelige strender, flotte restauranter, shopping og fartsfylte attraksjoner!  Her finner du et utvalg av de beste opplevelsene dette området har å by på.

  • Sagnomsuste Sylt

    Tysklands fjerde største øy. Hit kommer du enkelt med biltog. Sylt er en ettertraktet destinasjon for de rike og berømte. Øya har en finkornet strandlinje og over 200 restauranter! Øya er også et perfekt sted for shopping, her finner du eksklusive butikker som Prada, Burberry, Ralph Lauren med fler.

  • Familievennlige Föhr

    Mildt klima og familievennlige fine strender. Øya er også kjent for sine vakre halmtak, mange kunstgallerier og golfklubben Föhr. Du kommer deg lett over med bilferge fra fastlandet til tettstedet Wyk. I Wyk finner du også restauranten "Alt wyk" som har en stjerne i Michelinguiden.
  • Hansa-Park

    For barnefamiliene anbefaler vi en tur til den enorme fornøyelsesparken Hansa-park, kun en halvtimes kjøretur fra Lübeck. Her kan store og små nyte over 125 karuseller og mange morsomme attraksjoner.