Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sitteplasser på SuperSpeed 1

Ønsker du et fast sted å sitte under overfarten anbefaler vi deg å forhåndsbestille dette. Velg mellom komfortable flystoler eller sitteplass inkludert buffet i restaurant Catch Me If You Can.

Sitteplass

Voyager Class

Voyager Class ligger på dekk 9, og har gode flystoler som kan reguleres til en behagelig hvilestilling.

Her kan du slappe av og nyte seilingen til eller fra Danmark. Sitteplassen beholder du under hele overfarten.

Hvor:
Voyager Class ligger på dekk 9.

Pris: 
Voksen: 109,– 
Barn: 55,–
 

Sitteplass

Business Class - Stillesone

Len deg tilbake i komfortable flystoler og nyt overfarten. Business Class er en stillesone slik at du kan nyte overfarten i fred og ro. Her skal støynivået holdes på et minimum.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Flystolene kan reguleres til en behagelig hvilestilling. Sitteplassen beholder du under hele overfarten.

Se TV og opptak av populære TV-program på din mobil, nettbrett eller PC gratis i Business Class ved å koble deg til nettet om bord. Kode for pålogging kan du selv printe ut i Business Class, eller få i resepsjonen på skipet.

Hvor: Business Class ligger på dekk 8

Pris:
Voksen og barn: 239,-

Inkludert i prisen: Dagens aviser, tilgang til trådløst nett, kaffe, te, mineralvann og fersk frukt er inkludert. Du har også fri tilgang til oppbevaringsskap.

 

Vil du sikre deg sitteplass?

For å være garantert en sitteplass anbefaler vi å reservere på forhånd. Enten når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22 94 42 00.

Oppbevaring av bagasje

Oppbevaringsskap fra 20,- (inkludert i Business Class)

For barn

SuperSpeed har også egne områder for barn med lekeområde og TV. Her er det også flere sitteplasser, men disse kan ikke reserveres på forhånd.