Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sitteplasser på SuperSpeed 1

Ønsker du et fast sted å sitte under overfarten anbefaler vi deg å forhåndsbestille dette. Velg mellom komfortable flystoler eller sitteplass inkludert buffet i restaurant Catch Me If You Can.

 • Voyager Class

  Voyager Class ligger på dekk 9, og har gode flystoler som kan reguleres til en behagelig hvilestilling. Her kan du slappe av og nyte overfarten.

  Sitteplassen beholder du under hele overfarten.

  Pris: 80,- per person.

 • Business Class - Stillesone

  Len deg tilbake i komfortable flystoler og nyt overfarten. Flystolene kan reguleres til en behagelig hvilestilling. Dagens aviser, tilgang til trådløst nett, kaffe, te, mineralvann og fersk frukt er inkludert.

  Business Class er en stillesone slik at du kan nyte overfarten i fred og ro. Her skal støynivået holdes på et minimum.

  Nyhet! Nå kan du se TV og opptak av populære TV-program på din mobil, nettbrett eller PC gratis i Business Class ved å koble deg til nettet om bord. Kode for pålogging kan du selv printe ut i Business Class, eller få i resepsjonen på skipet.

  Sitteplassen beholder du under hele overfarten.
  Pris: 199,- per person.

 • Catch Me If You Can

  Forhåndsbestill plass i buffetrestauranten, du beholder sitteplassen under hele overfarten.

  La deg friste av vår rikholdige buffetrestaurant med varme og kalde retter, en mengde desserter og egen barnebuffet. Drikke er inkludert i prisen.

 • Bluefins Kitchen

  Her kan du kjøpe smaksrik streetfood fra hele verden. Den store og lyse restauranten ligger helt akterut på dekk 7, og tilbyr blant annet Burritos, burger, blingser og masse annet.

 • Eget område for barn

  Akterut på SuperSpeed er det et eget barneområde med bord og stoler tilpasset de minste. Her er det også TV-krok, et lekerom med en liten klatrevegg, minirutsje og flere aktivitetstilbud. Man kan dessverre ikke forhåndsreservere plass her.
   

Forhåndsreserver

For å være garantert en sitteplass anbefaler vi å reservere på forhånd. Enten når du bestiller reisen på nett eller på telefon 810 00 811.

Oppbevaring av bagasje

Oppbevaringsskap fra 20,- (inkludert i Business Class)
 

Se tilbud og bestill båtreise