Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Oslo - Kiel

Color Fantasy og Color Magic er to fullverdige cruiseskip som byr på ekte cruiseopplevelser mellom Oslo og Kiel. Her finner du alt på ett sted.

Bestill båtreise Oslo - Kiel Kiel - Oslo

Reiser til Tyskland

Myndighetenes tiltak for å håndtere Coronaviruset COVID-19 påvirker vårt tilbud på reiser til Tyskland. På nåværende tidspunkt seiler våre skip til Kiel kun med passasjerer på 2-døgns cruise fra Oslo, uten mulighet til å gå i land i Kiel. Les mer her

Aktuelle tilbud

Om bord

Opplev Color Fantasy og Color Magic

Last ned vår app!

Med appen kan du blant annet se hva som skjer om bord på Color Fantasy og Color Magic, reservere bord og bestille mat og drikke i flere av våre restauranter, og se aktuelle taxfree-tilbud.

Taxfree-shopping

Kjente og kjære merkevarer til en gunstig pris. Om bord finner du flere butikker med et stort vareutvalg. Alle butikkene ligger i promenaden eller i nær tilknytning til den.

Konferanse om bord

Perfekt kombinasjon av faglig og sosialt påfyll, med alt samlet på ett sted! Vi har de største opplevelsene og de mest fornøyde kundene. 97% av de som har reist med oss ønsker å reise igjen.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rutetider

Når går båten?