Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Oslo - Kiel

Unn deg herlige opplevelser til havs mellom Oslo og Kiel. Din trygghet er viktig for oss. Nå seiler vi kun med gjester som går om bord i Oslo, vi har ingen påstigende gjester i Kiel.

Bestill båtreise Oslo - Kiel Kiel - Oslo

Aktuelle tilbud

Om bord

Opplev Color Fantasy og Color Magic

Last ned vår app!

Med appen kan du blant annet se hva som skjer om bord på Color Fantasy og Color Magic, reservere bord og bestille mat og drikke i flere av våre restauranter, og se aktuelle taxfree-tilbud.

Taxfree-shopping

Kjente og kjære merkevarer til en gunstig pris. Om bord finner du flere butikker med et stort vareutvalg. Alle butikkene ligger i promenaden eller i nær tilknytning til den.

Konferanse om bord

Perfekt kombinasjon av faglig og sosialt påfyll, med alt samlet på ett sted! Vi har de største opplevelsene og de mest fornøyde kundene. 97% av de som har reist med oss ønsker å reise igjen.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rutetider

Når går båten?

I perioden 04.11 – 17.12 vil strekningen kun trafikkeres av Color Magic med avganger fra Oslo onsdag, fredag og søndag. Avgangstid 1400. Til og med 01.11. vil det være avgang fra Oslo alle dager.