Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Oslo - Kiel

Unn deg herlige opplevelser til havs mellom Oslo og Kiel.

Bestill båtreise Oslo - Kiel Kiel - Oslo

Påbud om munnbind

Påbud om bruk av munnbind på terminalen, ved om bord- og ilandstigning og overalt på skipet. Du behøver ikke å bruke munnbind på lugaren eller på serveringssteder når du sitter ved bordet. Påbudet gjelder ikke barn opptil 12 år. Tilsvarende påbud gjelder også for mannskapet. Vi oppfordrer alle til å medbringe egne munnbind, men munnbind selges også ved innsjekk og om bord. 

Reise til og fra terminalen: Vi gjør oppmerksom på at det også er påbud om bruk av munnbind i all kollektivtrafikk samt i taxi i Oslo.

Aktuelle tilbud

Om bord

Opplev Color Fantasy og Color Magic

Last ned vår app!

Med appen kan du blant annet se hva som skjer om bord på Color Fantasy og Color Magic, reservere bord og bestille mat og drikke i flere av våre restauranter, og se aktuelle taxfree-tilbud.

Taxfree-shopping

Kjente og kjære merkevarer til en gunstig pris. Om bord finner du flere butikker med et stort vareutvalg. Alle butikkene ligger i promenaden eller i nær tilknytning til den.

Konferanse om bord

Perfekt kombinasjon av faglig og sosialt påfyll, med alt samlet på ett sted! Vi har de største opplevelsene og de mest fornøyde kundene. 97% av de som har reist med oss ønsker å reise igjen.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Rutetider

Når går båten?