Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Karriere i Color Line

Ledige stillinger

Er du vår nye kollega?

Bli en del av vårt fantastiske team

I Color Line AS er vi opptatt av å ha et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og om bord i skipene. Nå søker vi etter flere nye medarbeidere.

Color Line er en seriøs og trygg arbeidsgiver med solide eiere og en god posisjon i markedet, og som er bevisst sitt samfunnsansvar, blant annet innen etikk- og miljøsatsing.

Vi er opptatt av å skape et godt og inspirerende arbeidsmiljø – både på land og til sjøs. Lagånd, engasjement og trivsel er viktige elementer i vår kultur. Verdiene våre er «Bryr oss - Bygger tillit - Bryter vei», og vi ser på våre ansatte som vår viktigste ressurs.

Er du vår nye kollega? Se ledige stillinger i karriereportalen.

Forretningsområder i Color Line

Bli kjent med våre forretningsområder, og les om hvordan det er å jobbe om bord i de ulike avdelingene. 

Rekrutteringsprosessen i Color Line

Hvert år rekrutterer vi flere hundre nye ansatte. De fleste ansettes til sommersesongen. I Color Line ønsker vi et arbeidsmiljø preget av mangfold og at våre ansatte skal representere et bilde av befolkningen generelt. Vi oppfordrer alle som er kvalifisert til å søke stilling hos oss – uansett alder, funksjonsevne, kjønn eller kulturell bakgrunn.

Bærekraft

Color Lines visjon er å bli Europas beste rederi innenfor bærekraftig cruise og transport. En stadig viktigere del av rederiets formål er å tilby store opplevelser med små avtrykk og styrke sjøveien som miljøveien.

Flere kvinner i ledende stillinger

Color Line har stort fokus på å tiltrekke og rekruttere flere kvinner til lederstillinger, både om bord på skipene og i landorganisasjonen. Vi opplever at en god miks av kvinner og menn i lederstillinger skaper den beste dynamikken og gir de beste resultatene. 

Tradisjonelt har det vært menn som har jobbet på broen på skip, tittelen «styrmann» sier mye om det. Heldigvis har verden endret seg, men vi ønsker oss enda flere kvinner både på broen og i maskinrommet. 

Om Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier, med rundt 3 000 ansatte i fire land. Color Line har en årsomsetning på over NOK 5 milliarder, og frakter årlig nærmere 4 millioner passasjerer, 1 million biler og 200 000 fraktenheter til og fra Norge. Rederiet har en flåte på fem skip, og operer fire internasjonale fergelinjer mellom syv havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige.

Ledige stillinger

Søk på en av våre ledige stillinger eller registrer deg i vår Jobagent for å få beskjed om aktuelle jobbmuligheter.