Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Fakta om SuperSpeed 2

Her finner du informasjon om skipet, oppmøtetid, pass, aldersgrenser m .m.

Rutetider Larvik - Hirtshals

Praktisk informasjon:

Taxfree-kvoter

Her finner du informasjon om hva du har lov til å innføre av matvarer, alkohol- og tobakk-kvoter fra Danmark til Norge.

Oppmøtetid

Gjester med og uten bil skal være klar til innsjekk senest 60 minutter før avgang.

Mobildekning

Tjenesten leveres av Telenor Maritime (TM). Telenor Maritime-nettverket betjener deg ved å overføre din samtale og datatrafikk via skipets satellittforbindelse. Nettverket åpnes når skipet er til sjøs. Hvis skipet seiler tett på kysten, kan du bli koblet til en landbasert operatør.

Når du ringer må du huske å taste ’+’ eller ’00’ i tillegg til landskoden for det telefonnummeret du skal ringe til. For eksempel + 47 12345678 for samtale til Norge.

NB! Telekommunikasjon via Telenor Maritime foregår via satellitt og har egne priser. Kontakt din mobiloperatør for priser på samtaler og datatrafikk på denne tjenesten.

Internettilgang

Det er trådløst nettverk på hele skipet. Du kan kjøpe tilgang via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». Dette anbefales fremfor å potensielt måtte vente i kø ved kjøp i resepsjonen. Fri tilgang i Business Class.

Priser:
1 time = kr 50,-
4 timer = kr 80,-

Bestiller du plass i Business Class har du fri tilgang til trådløst nettverk under hele overfarten (4 timer). Du må ha en egen kode for å logge deg på, og denne henter du i automaten som står i Business Class.

Hastigheten på nettverket vil variere avhengig av bl.a. skipets posisjon. Priser på trådløs internettilgang kan variere eller endres på kort varsel. For oppdatert informasjon henvises til prisene som vises i betalingsportalen om bord.

Minibank om bord

Det er minibank i resepsjonsområdet. Det er mulig å ta ut både NOK, DKK og EUR.

Akseptert valuta om bord

Følgende valuta aksepteres ved betaling/varekjøp om bord: NOK, DKK og EUR.

Veksling av valuta om bord

Det er ikke mulig å veksle valuta om bord.

Reise med barn

Om bord på Superspeed 2 finnes en rekke tilbud beregnet på de yngste. Det er lekerom med klatrevegg som barna kan boltre seg i på dekk 7. I tillegg er det en egen Family Lounge, ideell for småbarnsfamilier. I restauranten Catch Me If You Can er det en liten barnebuffet og en softismaskin – som barna kan forsyne seg av.

I skoleferiene er barnas Captain Kid og vennene hans om bord med show, skattejakt og andre morsomme aktiviteter.

Fasiliteter for funksjonshemmede

SuperSpeed er godt tilrettelagt for funksjonshemmede og har enkel tilgang til alle fellesarealer. Her finner du viktig informasjon for rullestolbrukere og funksjonshemmede.
 

Visste du at...

...det tar ca 1 1/2 time å kjøre fra Oslo til Larvik.

...det tar kun ca 40 minutter å kjøre fra Hirtshals til Skagen eller Aalborg. Fra båten kjører du rett ut på motorveien.

...det er trådløst nettverk over hele skipet, unntatt i buffetrestauranten Catch Me If You Can. Ønsker du tilgang må du kjøpe kort i resepsjonen. Reiser du på Business Class er tilgang til trådløst nettverk inkludert.

Fakta om SuperSpeed 2

M/S SuperSpeed 2 er fremtidens reisemåte. Skipet har kapasitet til å frakte nesten 2000 gjester, 764 biler eller 117 trailere. Et helt moderne skip som på en effektiv og samtidig komfortabel måte trafikkerer linjen Larvik - Hirtshals på 3 timer og 45 minutter.

Fakta

Byggeår:
2007
Byggested:

Aker Yards, Rauma, Finland

Register:
NOR
Hjemmehavn:
Larvik
Tonnasje:
33 500 brt
Lengde:
211,3 m
Bredde:
26 m
Dyptgående:
6,5 m
Klasse:
Det Norske Veritas
Servicefart:
27 knop
Maskineri:
51 408 hk
Maks kapasitet:
2 000
Gjestekapasitet:
1 929
Personbiler:
764
Trailere lanemeter:
2 036
Antall dekk:
11

Se tilbud og bestill båtreise