Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Sitteplasser på SuperSpeed 2

Ønsker du et fast sted å sitte under overfarten anbefaler vi deg å bestille en sitteplass. Velg mellom komfortable flystoler eller buffet og sitteplass i buffetrestauranten Catch me if you can.

Sitteplass

Voyager Class

Slapp av og nyt overfarten til eller fra Danmark på Voyager Class.

Voyager Class har komfortable flystoler som kan reguleres til en behagelig hvilestilling. Sitteplassen beholder du under hele overfarten. 

Hvor:
Voyager Class ligger på dekk 9.

Pris:
Voksen: 109,– 
Barn: 55,–
 

Sitteplass - stillesone

Business Class

Len deg tilbake og nyt seilingen i komfortable flystoler. Business Class er en stillesone. Her skal støynivået holdes på et minimum.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

På Business Class finner du gode flystoler som kan reguleres til behagelig hvilestilling. Dette er en stillesone slik at du kan nyte overfarten i fred og ro. Sitteplassen beholder du under hele overfarten. 

Her kan du se TV og opptak av populære TV-program på mobil, nettbrett eller PC gratis ved å koble deg til nettet om bord. Kode for pålogging kan du selv printe ut i Business Class, eller få i skipets resepsjon. 

Hvor:
Business Class ligger på dekk 8.

Pris:
Voksen og barn: 239,–

Inkludert i prisen: 
Dagens aviser, kaffe, te, mineralvann, fersk frukt og tilgang til trådløst internett er inkludert. Du har også fri tilgang til oppbevaringsskap.

Se også

Buffetrestaurant og lekeområde

Catch Me If You Can

Slapp av under overfarten i buffetrestauranten Catch Me If You Can. La deg friste av vår rikholdige buffet med varme og kalde retter, et bredt utvalg desserter og egen barnebuffet for de minste. Drikke er inkludert i prisen. 

Forhåndsbestill bord i buffetrestauranten for å sikre deg sitteplass. Du beholder sitteplassen under hele overfarten.

Centrum Seating

Nyt seilingen i Centrum Seating. Dette er et hyggelig område med komfortable sitteplasser.

Centrum Seating ligger sentralt plassert i skipet, rett i nærheten av resepsjonen med kort vei taxfree-butikkene om bord. Perfekt om du trenger en liten pust i bakken etter handlerunden.

Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere plass her.

Family Lounge

Familieområde med lekeapparater og sitteplasser - perfekt for småbarnsfamilier.

Her kan du sitte komfortabelt og ha nærhet til dine barn som kan utfolde seg i lekeapparater. Film vises på en storskjerm. I alle skoleferier vil også Captain Kid komme innom å ha det gøy med barna.

Det er dessverre ikke mulig å forhåndsreservere plass her.

Vil du sikre deg sitteplass?

For å være garantert en sitteplass anbefaler vi å reservere på forhånd. Enten når du bestiller reisen på nett eller på telefon 22 94 42 00.

Lekeområde for barn

SuperSpeed har egne områder for barn med lekeområde. Her er det også flere sitteplasser, men disse kan ikke reserveres på forhånd. 

Bagasjeoppbevaring

Oppbevaringsskap fra 20,- (inkludert i Business Class).