Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Forpleiningsassistent restaurant

Våre forpleiningsassistenter i restaurant har en variert og spennende arbeidshverdag. De hjelper til der det trengs, og arbeider i flere ulike avdelinger. Som forpleiningsassistent får du et stort nettverk av kolleger og blir godt kjent med skipet. Paulo jobber som forpleiningsassistent i restauranten. Vi har snakket med han om hvordan det er å jobbe om bord. 

Paulo

  • Alder: 34 år
  • Stilling: Forpleiningsassistent, restaurant
  • Ansatt siden: 2022

Hvorfor valgte du å jobbe i Color Line?

Jeg ble tipset av en venn om jobben om bord. Han fortalte om variasjonen av stillinger som forpleiningassistent, og at jeg burde prøve det ut. Jeg ønsket meg en jobb der jeg hadde fritid når jeg først var ledig fra jobb.

Hva liker du best med jobben?

Som forpleiningsassistent er arbeidshverdagen aldri lik. Jeg liker at det er en god variasjon på arbeidsoppgavene mine, den ene dagen kan jeg jobbe i pizzarestauranten, og neste dag kan jeg jobbe i burgeren. Det å være en ressurs som bistår over store deler av skipet, gjør at jeg blir godt kjent med ansatte på tvers av avdelinger og de ulike lokasjonene.

Hva er arbeidsoppgavene dine som forpleiningsassistent i restaurant?

Jeg har en varierende stilling, hvor jeg får mulighet til å arbeide i de fleste restauranter, barer og i Show Lounge. Jeg skal være en hjelpende hånd for servitører og barkeeper. Arbeidet består av enkel servering, rydding av bord og restaurant og oppvask.

På cruiseskipene er det flere restauranter, kaféer, badeland og Show Lounge hvor forpleiningsassistenter bidrar til den daglige driften. På transportskipene er forpleiningsassistenter både i kaféen, pizzarestauranten og buffeten. 

Hva er ditt tips til en nyansatt?

Vær nysgjerrig! Spør om du er usikker, det er ingen spørsmål som er dumme.

Ansattintervju

Les om flere stillinger

Våre skip

Color Lines flåte består av fem skip. Med regelmessige og daglige avganger mellom syv havner i Norge, Danmark, Tyskland og Sverige, er Color Line en viktig aktør i utviklingen av en moderne, miljøvennlig og fremtidsrettet sjøtransport.