Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.
Laster video…

Våre skip

Med regelmessige og daglige avganger mellom syv havner i Norge, Danmark, Tyskland og Sverige, er Color Line en viktig aktør i utviklingen av en moderne, miljøvennlig og fremtidsrettet sjøtransport.

Moderne og skreddersydd

Reisende på cruiseskipene M/S Color Magic og M/S Color Fantasy mellom Oslo og Kiel tilbys internasjonale underholdningsshow i egen show-lounge, badeland, butikker, restauranter, underholdningsspill, spa og treningssenter. På linjene Kristiansand og Larvik i Norge til Hirtshals i Danmark, samt linjen Sandefjord til Strømstad i Sverige tilbys handel og effektiv transport.

Bærekraftige løsninger
Color Line skal ligge i front med innføring av ny og klimavennlig teknologi om bord på selskapets skip, og i de havnene selskapet trafikkerer. Sommeren 2019 satte selskapet verdens største plug-in hybrid skip i rute mellom Sandefjord og Strömstad. Color Hybrid gjør deler av reisen mellom Norge og Sverige uten skadelige klimagassutslipp. Color Line har vært en pioner i etablering av landstrøm og benytter i dag landstrømanlegg i alle norske havner selskapet trafikkerer og i Kiel. Dette gir besparelser på totalt 10 000 tonn CO2 årlig, samt store reduksjoner av NOx, SOx, partikler og støy.

Digitalisering og ny teknologi
Color Line har de senere årene investert betydelige ressurser i digitalisering og ny teknologi for å møte kundenes forventninger og behov. I mars 2019 lanserte selskapet en ny bestillingsløsning på nettsidene for desktop og nettbrett. Med lanseringen har Color Line oppgradert bestillingsløpet i alle digitale flater og arbeider kontinuerlig med forbedringsprosesser.

Ved innføring av ombordkjøring med automatisk bilnummergjenkjenning, samt selvbetjent innsjekk, har effektiviteten økt, og gjestene bruker mindre tid på ombordkjøring. For gjestene på cruiseskipene har selskapet lansert en app. I Color Line app’en får passasjerene informasjon om butikker, restauranter, barer, underholdning og aktiviteter om bord, og gjestene kan i sanntid kan følge reiseruten på kart. Om bord på alle selskapets skip er det internettilgang og mobildekning.

Våre skip

M/S Color Fantasy

Color Fantasy går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Magic verdens største cruiseskip med bildekk.

M/S Color Magic

Color Magic går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Fantasy verdens største cruiseskip med bildekk.

M/S SuperSpeed 1

M/S SuperSpeed 1 er i trafikk mellom Kristiansand og Hirtshals. Skipet ble bygget i 2007 og oppgradert og modernisert i 2011. Totalt kan skipet frakte 2 315 gjester og 750 biler. SuperSpeed 1 bruker 3 timer og 15 minutter på overfarten.

M/S SuperSpeed 2

M/S SuperSpeed 2 er i trafikk mellom Larvik og Hirtshals. Skipet ble bygget i 2007. Totalt kan skipet frakte 1 929 gjester, 764 biler eller 117 trailere. SuperSpeed 2 bruker 3 timer og 45 minutter på overfarten.

Color Hybrid

Verdens største plug-in hybrid skip ble satt inn på ruten mellom Sandefjord og Strømstad august 2019.