Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Våre skip

Sommeren 2019 ble verdens største plug-in hybrid skip satt inn på linjen mellom Sandefjord og Strømstad. Med byggingen av skipet vil alle linjer som Color Line opererer med Norge, Tyskland, Danmark og Sverige i løpet av få år ha fått nye, moderne og skreddersydde skip.

Investeringer og innovasjon

Bærekraftige løsninger
Effektiv og miljøvennlig transport av mennesker og gods er en viktig del av løsningen på den globale klimautfordringen. Color Line skal ligge i front med innføring av ny og klimavennlig teknologi om bord på selskapets skip, og i de havnene selskapet trafikkerer. De viktigste satsingene på miljø er landstrøm i alle norske havner og scrubbere (rensesystemer for eksos) på alle nye skip.

Moderne
Investeringene Color Line har gjort de siste årene inkluderer også moderne og tidsriktig innredning og interiør. Reisende på cruiseskipene Color Magic og Color Fantasy mellom Oslo og Kiel, tilbys underholdningsshow i egen showlounge, badeland, butikker, restauranter, casino, spa, frisør og treningssenter. Skipene har moderne konferanse- og messe fasiliteter, og er også tilrettelagt for gjester med spesielle behov.

Digitalisering og ny teknologi
Digitalisering og ny teknologi er en viktig del av de investeringene. Color Line har etablert et nytt booking system for passasjerer som reiser med og uten bil. Høsten 2017 lanserte selskapet en app for gjester om bord. I Color Line app’en får passasjerene informasjon om butikker, restauranter, barer, underholdning og aktiviteter om bord. App’en kan også benyttes til å bestille drikke i Show Lounge, samtidig som gjestene i sanntid kan følge reiseruten på kart. I dag benyttes app’en kun på skipene mellom Oslo-Kiel, men den vil etter hvert, bli tilgjengelig på de andre skipene med tilpasset innhold. Det er internettilgang og mobildekning på alle våre skip.

Color Line setter sikkerhet høyt. Skipene har moderne utstyr og det gjennomføres regelmessige sikkerhetsøvelser.

 

Våre skip

 • M/S Color Fantasy

  Color Fantasy går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Magic verdens største cruiseskip med bildekk.

 • M/S Color Magic

  Color Magic går mellom Oslo og Kiel, og er sammen med søsterskipet Color Fantasy verdens største cruiseskip med bildekk.

 • M/S SuperSpeed 1

  M/S SuperSpeed 1 er i trafikk mellom Kristiansand og Hirtshals. Skipet ble bygget i 2007 og oppgradert og modernisert i 2011. Totalt kan skipet frakte 2315 gjester og 750 biler. SuperSpeed 1 bruker 3timer og 15 minutter på overfarten.

 • M/S SuperSpeed 2

  M/S SuperSpeed 2 er i trafikk mellom Larvik og Hirtshals. Skipet ble bygget i 2007. Totalt kan skipet frakte 1929 gjester, 764 biler eller 117 trailere. SuperSpeed 2 bruker 3 timer og 45 minutter på overfarten.

 • M/S Color Viking

  Color Viking går i trafikk mellom Sandefjord og Strømstad. Skipet har plass til 1720 gjester og 370 personbiler.

 • M/S Color Carrier

  M/S Color Carrier går i trafikk mellom Oslo og Kiel. Skipet har plass til 120 trailere og seilingstid er 21 timer. 

 • Color Hybrid

  Verdens største plug-in hybrid skip ble satt inn på ruten mellom Sandefjord og Strømstad august 2019.