Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Class med havutsikt

Flotte, romslige lugarer på 14 kvm med havutsikt.


Lugaren

Hva er inkludert?

Bo behagelig i Color Class med havutsikt. Lugarene har plass til inntil 4 personer, men vi anbefaler maks. 2 voksne på lugaren. Denne lugartypen har en dobbeltseng og en stol som kan res opp til seng (sovestol). Reiser dere 4 personer får dere en lugar som i tillegg har en nedfellbar seng i taket. Inkludert får du også:

Frokost i Oceanic à la Carte

Nyt frokosten i à la Carte-restauranten. Spektakulær utsikt over havet og en stor frokostbuffé.

Gratis trådløst internett og minibar

Surf gratis på nettet om bord. Innholdet i minibaren er også inkludert i prisen.

Connecting lugar

Ved bestilling av to slike lugarer, er det mulig å få lugarer med en dør imellom – perfekt for barnefamilier som vil bo komfortabelt. Må bestilles pr telefon (gjelder fire stjerners lugarer med havutsikt): 22 94 42 00.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Størrelse

14 kvm

Antall personer

Maks 4 personer (vi anbefaler maks 2 voksne på lugaren). Ved 4 personer benyttes nedfellbar seng i taket. Ved 3 personer i lugaren, blir dobbeltseng og sovestol redd opp.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett, TV, minibar, telefon, safe, WC/dusj, buksepresse og to badekåper til utlån. Frokost i Oceanic à la Carte er inkludert. Minibaren blir ikke fylt opp igjen på retur, ønsker du påfyll av minibaren anbefaler vi 5-stjerners lugar.

Plassering

Dekk 8, 9, 10 og 11

Barneseng

Denne lugaren har plass til en barneseng. Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn under 4 år som kan lånes gratis om bord.

Connecting lugar

Enkelte av våre Color Class lugarer kan bestilles som «connecting» dvs. at det er en dør imellom lugarene. Gjelder for 4-8 personer, inntil 4 voksne og 4 barn. Begrenset antall lugarer. Du betaler for 2 lugarer + tillegg fra 250,– en vei og fra 500,– tur/retur. Må bestilles på telefon 22 94 42 00.

Trådløst internett

Det er gratis trådløst internett på denne lugaren. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.