Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Class med promenadeutsikt

Flotte, romslige lugarer på 14 kvm med promenadeutsikt.

Lugaren

Hva er inkludert?

Color Class-lugarene har utsikt til den innvendige handlegaten om bord – promenaden. Lugarene har plass til inntil 4 personer, men vi anbefaler maks. 2 voksne på lugaren. Denne lugartypen har en dobbeltseng og en stol som kan res opp til seng (sovestol). Reiser dere 4 personer får dere en lugar som i tillegg har en nedfellbar seng i taket. Inkludert får du også:

Frokost i Oceanic à la Carte

Nyt frokosten i à la Carte-restauranten. Spektakulær utsikt over havet og en stor frokostbuffé.

Trådløst internett og minibar

Surf gratis på nettet om bord. Innholdet i minibaren er også inkludert i prisen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Størrelse

14 kvm

Antall personer

Maks 4 personer (vi anbefaler maks 2 voksne på lugaren). Ved 4 personer benyttes nedfellbar seng i taket. Ved 3 personer i lugaren, blir dobbeltseng og sovestol redd opp.

Fasiliteter

Gratis trådløst internett, TV, minibar, telefon, safe, WC/dusj, hårføner, buksepresse og to badekåper til utlån. Frokost i Oceanic à la Carte er inkludert. Minibaren blir ikke fylt opp igjen på returen. Ønsker du påfyll av minibaren anbefaler vi våre suiter.

Plassering

Dekk 8 og 9.

Barneseng

Denne lugaren har plass til en barneseng. Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn under 4 år som kan lånes gratis om bord.

Trådløst internett

Det er gratis trådløst internett på denne lugaren. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.