Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Spa & Fitness Center

Et fullverdig treningssenter og behandlingsrom med egne massører.

Spa- og fitnessenteret på Color Magic og Color Fantasy tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler og spa-behandlinger. Her kan du trene, slappe av eller nyte en spa-behandling med utsikt utover havet. Badetøy og forfriskninger kan kjøpes i spaet.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Åpningstider

Fra Oslo: 0700–2100
Fra Kiel: 0700–2100

Aldersgrense

16 år.

Plassering

Forut, dekk 13.

Inngang til Color Spa & Fitness Center

Alle som vil benytte seg av spa-avdelingen må reservere tid på forhånd. Dette gjøres i resepsjonen til Spa & Fitness Center.

Spa-inngang 2 timer
Pris: NOK 200,-
Hva er inkludert: Alle fasiliteter inngår, servering av te/kaffe. Du får låne badekåpe, tøfler, håndkle og nøkler til garderobe av oss.

Spa-inngang «Luksus» 2 timer
Pris: NOK 499,-
Hva er inkludert: Alle fasiliteter inngår, servering av te/kaffe + fruktbeger. Du får låne badekåpe, tøfler, håndkle og nøkler til garderobe av oss. I tillegg får du et Spa-kit fra Elemis.

Inngang Fitness – 1,5 time
Pris: 99,-
Hva er inkludert: Kun trening. Du må skift og dusje på egen lugar. 

UNN DEG DET LILLE EKSTRA

Spabehandlinger

Unn deg selv en varm steinmassasje, kroppsmassasje eller en ansiktsbehandling. Godt for kropp og sjel!

Forhåndsbestill behandlinger

Det kan lønne seg å forhåndsbestille behandlinger.  Forhåndsreserveringen kan gjøres på telefon 22 94 42 00 senest to dager før avreise. Reiser du med en gruppe eller konferanse gjelder andre frister.

Har du behandling før klokken 1300 den dagen du skal reise, får du gå om bord før andre passasjerer. Dette gjelder ikke passasjerer med bil.

Har du bestilt spa-behandling som varer lengre enn 30 minutter, eller har oppgradert til suite, er entré inkludert i prisen.

Dagen før avreise og på selve avreisedagen er det mulig å ringe spa-avdelingen om bord (mellom kl. 0800 og 1200) for å bestille spa-behandlinger på dagens avgang eller returen dagen etter.

Telefonnummer til spa-avdelingene:
Color Fantasy: 22 94 41 75
Color Magic: 22 91 39 52

Color Signature behandlinger

Color Signature Kropp med ansikt
en avspennende aromatisk kroppsmassasje i kombinasjon med en beroligende ansiktsmassasje. 

Tid: 75 minutter
Pris: 1 295,-

Color Signature Ansiktsbehandling
I denne behandlingen er ansiktet i fokus, med skånsom peeling og hudfornyelse. Dette er en kombinert behandling som gir ny energi for kroppen. Behandlingen er sammensatt av Hot Mineral Body Boost (15 min.) og Dynamic Resurfacing Precision Peel (60 min.).

Tid: 75 minutter
Pris: 1 295,-