Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Color Suites med havutsikt

Eksklusive lugarer på 24,5 kvm med havutsikt.


Lugaren

Hva er inkludert?

Senk skuldrene i en av skipets eksklusive lugarer med havutsikt. Lugarene har plass til to voksne. Her finner du en dobbeltseng (150 cm) samt en liten koselig sofagruppe og flatskjerm-TV. Inkludert får du også:

Tidlig ombordstigning

Reiser du uten bil får du tidlig ombordstigning fra kl. 11.00 og tilgang til VIP Lounge i Cosmpolitan/Manhattan Bar (gjelder både i Oslo og Kiel) mellom kl. 11.00 og kl. 13.00.

Frokost i Observation Club

Nyt en deilig frokost i Observation Club på dekk 15. Her vil du finne et bredt utvalg av ingredienser som sørger for en god frokost og en god start på dagen.

Trådløst internett og minibar

Surf gratis på nettet om bord. Innholdet i minibaren er også inkludert i prisen. Reiser du på et 2-døgns cruise fylles minibaren også opp på hjemreisen.

Color Spa & Fitness Center

Fri inngang til Color Spa & Fitness Center (16 års aldersgrense). Husk å reservere tid i resepsjonen til spaavdelingen når du kommer om bord.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Størrelse

24,5 kvm

Antall personer

Lugaren er beregnet for 2 voksne, men det er også plass til 2 barn under 16 år. Skal du bo med barn i denne lugaren, må reisen bestilles på telefon 229 44 200.

Fasiliteter

Salong, gratis trådløst internett, TV, minibar, telefon, safe, WC/dusj, hårføner, buksepresse og to badekåper til utlån. Frokost i Observation Club er inkludert. Fruktfat kan bestilles fritt fra resepsjonen om bord (må bestilles før kl. 15.00).

Plassering

Dekk 9, 10 og 11 i egen korridor. Ditt nøkkelkort gir deg adgang til området med 5-stjerners lugarer.

Barneseng

Lugaren har plass til barneseng. Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn under 4 år som kan lånes gratis om bord.

Trådløst internett

Det er gratis trådløst internett på denne lugaren. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.