Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lugar med havutsikt og dobbeltseng

Lugar på 10,5 kvm med dobbeltseng og havutsikt.


Lugaren

Slapp av og nyt overfarten

En perfekt lugar for deg som vil reise komfortabelt. Lugaren har vakker havutsikt og et fint, lyst bad med dusjkabinett. Etter mange herlige opplevelser er det også godt å legge seg i en deilig dobbeltseng.

Connecting lugar

Ved bestilling av to slike lugarer, er det mulig å få lugarer med en dør imellom – perfekt for barnefamilier som vil bo komfortabelt.

Ønsker du frokost?

På denne lugartypen er ikke frokost inkludert. Frokostbuffet kan kjøpes mot et tillegg ved bestilling. Ønsker du frokost inkludert i prisen anbefaler vi 4- eller 5-stjerners lugar.

Ønsker du trådløst internett?

Det er mulig å kjøpe trådløst internett mot tillegg via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest». Ønsker du trådløst internett inkludert i prisen anbefaler vi 4- eller 5-stjerners lugar.

Størrelse

10,5 kvm

Antall personer

Maks 2 personer.

Fasiliteter

Telefon, TV, WC/dusj.

Plassering

Dekk 8, 9, 10 og 11.

Barneseng

Denne lugaren har ikke plass til barneseng.

Connecting lugar

Enkelte av våre lugarer kan bestilles som «connecting» dvs. at det er en dør imellom lugarene. Gjelder for 4-6 personer. Connecting lugar bestilles som en lugar, det vil si at man velger 1 lugar for alle passasjerene som skal bo i connecting lugar sammen. Begrenset antall lugarer. Du betaler for 2 lugarer + tillegg fra 250,– en vei og fra 500,– tur/retur.

Trådløst internett

Det er mulig å kjøpe trådløst internett mot tillegg via en sikker betalingsside på nettverket «ColorGuest».