Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Rederlugar Ownerssuite med havutsikt

Luksuriøse og romslige suiter.


Lugaren

Hva er inkludert?

Bo på skipets flotteste lugar til fantastisk havutsikt. I lugaren er det et eget soverom og et oppholdsrom med sittegruppe. Alle gjester i våre 5-stjerners lugarer har fri entré til Color Spa & Fitness Center (16 års aldersgrense). Inkludert får du også:

Tidlig ombordstigning og VIP Lounge

Reiser du uten bil får du tidlig ombordstigning fra kl. 11.00 og tilgang til VIP Lounge i Cosmpolitan/Manhattan Bar før avgang (gjelder både i Oslo og Kiel).

Frokost i Observation Club

Nyt en deilig frokost i Observation Club på dekk 15. Her vil du finne et bredt utvalg av ingredienser som sørger for en god frokost og en god start på dagen.

Gratis trådløst internett og minibar

Surf gratis på nettet om bord. Innholdet i minibaren er også inkludert i prisen. Reiser du på et 2-døgns cruise fylles minibaren også opp på hjemreisen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Størrelse

35 kvm

Antall personer

Maks 2 personer

Fasiliteter

Separat soverom, salong, gratis trådløst internett, TV, minibar, telefon, safe, WC/dusj, hårføner og buksepresse. Frokost i Observation Club er inkludert. Fruktfat kan bestilles fritt fra resepsjonen om bord (må bestilles før kl. 15.00).

Plassering

Dekk 10 og 11 i egen korridor. Ditt nøkkelkort gir deg adgang til området med 5-stjerners lugarer.

Barneseng

Lugaren har plass til barneseng. Det finnes et begrenset antall barnesenger til barn under 4 år som kan lånes gratis om bord.

Trådløst internett

Det er gratis trådløst internett på denne lugaren. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.