Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge Oslo–Kiel

Opplev Norges mest sette show!

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Det er muligheter til å nyte forfriskninger og snacks til showet. Alle gjester må reservere bord. Velkommen inn!

Sikre deg plass

Husk å forhåndsreservere bord

Det enkleste er å bestille plassen samtidig som du bestiller reisen på våre nettsider. Du velger da mellom VIP-pakke eller bordreservasjon. Du kan også legge det til på Mine side etter at du har bestilt. Dersom show ikke kommer opp som alternativ er det dessverre utsolgt. 

VIP-pakke

Få den beste utsikten til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, hvitvin (Sancerre), rødvin (Ripasso) og Øl.
Pris 749,- per bord

BORDRESERVASJON FOR 4 PERSONER

Sikre deg plass til showet. Reserver bord for inntil 4 personer.
T.o.m. 02.11.23: Pris fra 99,- per bord (pris ved kjøp om bord er 129,-)
03.11.-31.12.23: Pris fra 129,- per bord

Restplasser

Alle som ønsker å se show må forhåndsreservere bord. Restplasser selges i Show Lounge fra kl. 16.00-16.30 (i skoleferier selges restplassene 10 minutter før showstart).

Åpningstider

Showstart 17.30 (kun i skoleferier)

17.00 for gjester som har booket bord på forhånd 
17.15 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl 19.00 (19.15 i sommerferien)

Dørene åpnes:  
18.30 for gjester som har booket bord på forhånd 
18.45 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl 21.00

Dørene åpnes: 
20.30 for gjester som har booket bord på forhånd 
20.45 for gjester som har booket VIP bord

Varighet

Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

ÅPNINGSTID ETTER SHOWSLUTT

21.30-22.00 (24.00 ved behov)

Back in time og Starburst Supernova

Show på Color Fantasy

I samarbeid med 2Entertain presenterer Color Fantasy underholdning av høy klasse. 2. og 3. februar var det premiere på to splitter nye show om bord.

BACK IN TIME (Oslo—Kiel)

— En feiring av popkulturen —

Dette er musikken som gjorde oss til den vi er! Låtene vi pleide å elske, klærne vi spankulerte i og de herlige minnene fulle av ung energi! Fra sport og humor til musikk og mote utforsker vi alt det innebar å være evig ung. Med sanger fra artister som a-ha, Kiss, Heart, Rick Astley og Cool & the Gang, feirer vi nostalgien og vår felles popkultur. Bli med på festen!

Spilles på: Color Fantasy

STARBURST SUPERNOVA (Kiel—Oslo)

— Supernova: en stjerne som plutselig øker kraftig i lysstyrke —

Velkommen til en galakse full av utrolige talenter, og en verden av ikoner, idoler og superstjerner. Fra Elton John og U2 til Queen, Coldplay og Beatles — gudbenådede artister som pryder universet vårt med sine endeløse gaver og gjør oss til en del av deres guddommelige nærvær. Dette er et show som hedrer deres bidrag til livene våre.

Spilles på: Color Fantasy

Move it og Euphoria

Show på Color Magic

I samarbeid med Belinda King Creative Productions byr Color Magic på to nye fantastiske og moderne show til og fra Kiel med hele 4 vokalister og og 8 dansere.

Move It (Oslo-Kiel)

Showet som beveger deg – og som gir deg lyst til å bevege deg! Vi byr på scener som inkluderer klassiske hits som «Livin’ on a Prayer» av Bon Jovi og «(I’ve Had) The Time of My Life» fra den ikoniske filmen Dirty Dancing, til moderne pop med «Dance Monkey» og «Moves Like Jagger». Ikke gå glipp av muligheten til å bli med oss i finalen!

Spilles på: Color Magic

Euphoria - (Kiel-Oslo)

Ta del i energien og spenningen i vår splitter nye produksjon, Euphoria. Vokal av høyt kaliber kombineres med moderne dans og utsøkte cirque-opptredener. Vi åpner med tittellåten «Euphoria» og legger ut på en variert musikkreise med spor som «Born This Way», «Total Eclipse of the Heart», «Let's Go Crazy» og «Higher Love».

Spilles på: Color Magic

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill og betal med mobilen

I Show Lounge serveres det drikkevarer og et utvalg enkle snacks. Her er det bordservering. Du kan du bestille fra en av våre servitører, eller bestille og betale med mobilen. Se instruksjon på bordet.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.

Se tilbud og bestill båtreise Oslo – Kiel