Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Spektakulære show i Show Lounge Oslo–Kiel

Opplev Norges mest sette show!

Hver kveld kan du se spektakulære show i skipets teatersal Show Lounge. Våre musikalartister fremfører hver kveld et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede. Det muligheter til å nyte forfriskninger og snacks til showet. Alle gjester må reservere bord. Velkommen inn!

Sikre deg plass

Husk å forhåndsreservere bord

Det enkleste er å bestille plassen samtidig som du bestiller reisen på våre nettsider. Du velger da mellom VIP-pakke eller bordreservasjon. Du kan også legge det til på Mine side etter at du har bestilt. Dersom show ikke kommer opp som alternativ er det dessverre utsolgt. 

VIP-pakke

Få den beste utsikten til showet! Tilbudet gjelder for inntil 4 personer ved ett bord, og du kan velge mellom fire ulike pakker: Champagne, hvitvin (Sancerre), rødvin (Ripasso) og Øl.
Pris 749,- per bord

BORDRESERVASJON FOR 4 PERSONER

Sikre deg plass til showet. Reserver bord for inntil 4 personer.
Pris 99,- per bord

Restplasser

Eventuelle restplasser vil bli solgt ved inngangen til Show Lounge når dørene åpnes før showstart.

Åpningstider

Showstart 17.30 (kun i skoleferier)

17.00 for gjester som har booket bord på forhånd 
17.15 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl 19.00 (19.15 i sommerferien)

Dørene åpnes:  
18.30 for gjester som har booket bord på forhånd 
18.45 for gjester som har booket VIP bord

Showstart kl 21.00

Dørene åpnes: 
20.30 for gjester som har booket bord på forhånd 
20.45 for gjester som har booket VIP bord

Varighet

Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

ÅPNINGSTID ETTER SHOWSLUTT

21.30-22.00 (24.00 ved behov)

The Showbiz Ball og Passions of Italy

Show på Color Fantasy

I samarbeid med 2Entertain presenterer Color Fantasy underholdning av høy klasse. I februar var det premiere på to splitter nye show – Passion of Italy og The Showbiz ball. 

The Showbiz Ball (Oslo-Kiel)

Du er herved invitert til The Showbiz Ball! Når du ankommer vårt palass kan du glede deg til fengende musikk fra de største artistene, klassiske rockelåter, høydepunkter fra populære musikaler, Queen-hyllest fra filmen Bohemian Rhapsody — og kanskje den største guilty pleasure av dem alle: Eurovision Song Contest. Ta med ditt gode humør og bli med oss på en spektakulær Showbiz - opplevelse!

Spilles på: Color Fantasy

Passions of Italy (Kiel-Oslo)

Ciao! Vi er klare til å reise, og ferden går til Bella Italia! Fra de maskerte karnevalsangerne, gondolene i Venezia og gatene på Sicilia, til operahuset i Verona og Colosseum i Roma. Vi feirer kunsten, musikken, lidenskapen og varmen. Med sangskatten «’O sole mio», smektende toner fra Ed Sheran, klassisk rock fra AC DC og moderne hits fra Ariana Grande og Pink, skal vi ut på en musikalsk reise fylt med fyrverkeri, kjærlighet og romantikk. Har du pakket sekken ennå?

Spilles på: Color Fantasy

Crazy in love og Earth song

Show på Color Magic

I samarbeid med Belinda King Creative Productions byr Color Magic på to fantastiske og moderne show til og fra Kiel med hele 4 vokalister og og 8 dansere. Len deg tilbake og nyt kvelden!

Crazy in love (Oslo-Kiel)

Vi har latt oss inspirere av de gamle mix­tapene, og tar deg med på en reise der vi presenterer pop og rock-klassikere på en variert og underholdende måte. Fra «Crazy in Love» av Beyonce til Guns N'Roses storhetstid - her mikses søt pop med røff rock, og du inviteres til å synge med av full hals.

Spilles på: Color Magic

Earth song (Kiel-Oslo)

Velkommen til en fengslende opplevelse der vi skaper en ny verden i Show Lounge. Påvirket av elementene og sentrert om menneskelige følelser og sosiale temaer, kan du nyte en uforglemmelig kveld med dynamisk vokal, fantastisk dans og utrolige artister. De musikalske høydepunktene er mange og varierte, og inkluderer mega­hits som «Purple Rain», «Wind of Change», «Rain on Me» og «Beautiful Day».

Spilles på: Color Magic

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Bestill og betal med mobilen

I Show Lounge serveres det drikkevarer og et utvalg enkle snacks. Her er det bordservering. Du kan du bestille fra en av våre servitører, eller bestille og betale med mobilen. Se instruksjon på bordet.

Produksjon

Showene på Color Magic er produsert i samarbeid med Belinda King Creative Productions, og showene på Color Fantasy er produsert i samarbeid med 2Entertain.

Se tilbud og bestill båtreise Oslo – Kiel