Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Teens 13–17 år

Tenåringene har ofte behov for rom, et de kan være sammen med jevnaldrende, men allikevel være aktive og trygge. På Familieskipet har vi lagt opp til et helt eget sted for tenåringene, der de kan henge med jevnaldrende, høre på musikk og chille.

Hele året

Faste aktiviteter hele året

Aqualand

Aqualand er et badeeldorado for store og små, med både stream river, boblebad og vannsklie.

Adventure Planet

Adventure Planet er stedet for de lekne - en spillehall proppfull av liv og spill i alle former og farger.

Teens Plaza

Teens Plaza er vårt ungdomsdiskotek med dansegulv og ulike spill.

I skoleferien

Aktiviteter for teens

Escape Room-Box: The Quest for Survival!

Et helt unikt konsept for tenåringer! Liker dere gaming eller å løse utfordrende gåter? Tiden går, dere har 45 minutter på å redde verden fra et datastyrt droneangrep. Dere må bryte dere inn i den mystiske boksen, finne lokasjonen til Captain Airstrike. Det er den eneste måten dere kan redde verden på.
 
Passer utmerket for 12 år og oppover. Sammen må dere bruke all deres intelligens, kreativitet og samarbeidsevner for å avdekke skjulte ledetråder og å løse gåter.
 
Er dere klare for utfordringen?

Teens Plaza

Teens Plaza tenåringenes eget hang out. Her kan de få være helt alene, ingen foreldre, ingen småsøsken.

I tillegg til spill/Playstation arrangeres det en interaktiv quiz hver kveld. Vegg i vegg ligger Sports & Burger bar, en amerikansk diner i ekte 50-tallsstil. Alt ligger til rette for noen avslappende, aktiverende og morsomme timer med jevnaldrende.