Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Teens 13–17 år

Tenåringene har ofte behov for rom, et de kan være sammen med jevnaldrende, men allikevel være aktive og trygge. På Familieskipet har vi lagt opp til et helt eget sted for tenåringene, der de kan henge med jevnaldrende, høre på musikk og chille.

Hele året

Faste aktiviteter hele året

Aqualand

Aqualand er et badeeldorado for store og små, med både stream river, boblebad og vannsklie.

Adventure Planet

Adventure Planet er stedet for de lekne - en spillehall proppfull av liv og spill i alle former og farger.

Teens Plaza

Teens Plaza er vårt ungdomsdiskotek med dansegulv og ulike spill.

I skoleferien

Aktiviteter for teens

Labyrinten

I Labyrinten må tenåringene løse både fysiske og teoretiske oppgaver sammen. Greier de å knekke koden og finne nøkkelen så de kommer seg ut i tide?

Teens Plaza

Teens Plaza tenåringenes eget hang out. Her kan de få være helt alene, ingen foreldre, ingen småsøsken.

I tillegg til diverse spillkonsoller som Wii og Xbox arrangeres det en interaktiv quiz hver kveld. Vegg i vegg ligger Sports & Burger bar, en amerikansk diner i ekte 50-tallsstil. Alt ligger til rette for noen avslappende, aktiverende og morsomme timer med jevnaldrende.

Eksklusiv omvisning bak scenen

Våre show er av høyt anerkjent karakter, og hver kveld fremfører våre musikalartister et fyrverkeri av dans, musikk, farger og spilleglede i Show Lounge.

Nå kan tenåringene få en eksklusiv omvisning bak scenen og møte noen av disse eminente artistene, en liten forsmak på hva som foregår før et show.

Hva skjer

Program for teens i skoleferien

1600–1630

Labyrinten i Show Lounge på dekk 7. Her må du løse både fysiske og teoretiske oppgaver sammen med de andre. Greier dere å knekke koden og finne nøkkelen så dere kommer dere ut i tide? OBS! Vi begynner presis, vær på plass 1600.

1730–1800

Omvisning bak scenen i Show Lounge på dekk 7. Få et eksklusivt innblikk i hvordan man lager en forestilling og hva som skjer bak scenen under et show. OBS! Vi begynner presis, vær på plass 1730.

1900 & 2100

Show i Show Lounge på dekk 7. Forskjellige show på syd- og nordgående seiling.

2030–2100

Interaktiv quiz i Teens Plaza på dekk 13. Test dine kunnskaper i en morsom, interaktiv quiz.

2100–2300

Teens Lounge i Teens Plaza på dekk 13. I Teens Plaza finner du diverse spillkonsoller, og ønsker du å surfe litt på nettet kan du kjøpe internettilgang og gjøre det der oppe. Hver dag arrangeres det ulike spillturneringer og quizer. Først og fremst er Teens Plaza stedet for deg som ønsker å tilbringe tid med jevnaldrende.

1300–2300

Teens Plaza er åpent.