Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Tweens 8–12 år

Familieskipet

Gøy for de mellomste

For de mellomste er ofte bevegelse, læring og mestring viktige faktorer for å ha det ekstra gøy. Derfor har vi på Familieskipet lagt opp til allsidige aktiviteter som både trigger dansefoten, artisten og mesterhjernen.

 

Hele året

Faste aktiviteter hele året

Adventure Planet

Adventure Planet er stedet for de lekne - en spillehall proppfull av liv og spill i alle former og farger.

Aqualand

Aqualand er et badeeldorado for store og små, med både stream river, boblebad og vannsklie.

I skoleferien

Dette kan du oppleve om bord i skoleferien

Show School

For tweens med en artist i magen har vi lagt opp til en ekte Show School der aktivitetsledere byr på nye dansetrinn og et fyrverkeri av kostymer og tilbehør.

Etter en morsom og lærerik time, har alle lært et lite shownummer som skal fremvises på Disko foran et spent og stolt publikum.

Detektivmysteriet

For en ekte mesterhjerne er detektivmysteriet den ultimate måten å bruke de små grå, Captain Kid har nemlig behov for hjelp!

Sporene er lagt ut over hele skipet, og skaper mye latter og mestringsglede etterhvert som de oppdages. Det vanker selvsagt en premie til dem som løser mysteriet.

DJ og dans

På Disko får danseglade tweens muligheten til å utfolde seg og bruke opp litt energi. I tillegg til opptreden fra Show School vil DJ-en spille hit etter hit, og mellomstore barnekropper kan folde seg fritt ut på dansegulvet.

Hva skjer

Program for tweens i skoleferien

1400–1430

Hils på Captain Kid & vennene hans mens du spiser lunsj med familien i Grand Buffet på dekk 6. Lunsjbuffet serveres kl. 1330–1530. For priser se oppslag utenfor restauranten (barn kun i følge med voksne).

1500-1530

Familieshow med Captain Kid & vennene hans i Show Lounge på dekk 7. Forskjellige show på syd- og nordgående seiling. OBS! Showet begynner presist, vær på plass 1500.

1600

Utdeling av Detektivmysteriet i Palazzo/Tower nattklubb på dekk 14. Bli med å løse et ekte mysterium om bord.

1600–1645

Tweens Show School i Palazzo/Tower nattklubb på dekk 14. Har du en liten artist i magen? Da bær du prøve deg på vår Tweens Show School hvor du lærer et shownummer sammen med dine jevnaldrende.

 

1900 og 2100

Show i Show Lounge på dekk 7. Forskjellige show på syd- og nordgående seiling. Barn under 12 år er hjertelig velkomne til Showtime i følge med voksne. Ingen barn får sitte alene på 1. rad.

2000

Løsning på Detektivmysteriet i Palazzo/Tower nattklubb på dekk 14.
Med premier til deltakere.

2000–2045

Tweens Disko i Palazzo/Tower nattklubb på dekk 14. Med opptreden fra Tweens Show School.