Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Funksjonshemmet om bord

Nyttig informasjon om hvordan våre skip og terminaler er tilrettelagt for funksjonshemmede og hva du må vite før du reiser med oss.

Er det spesielle hensyn vi må ta til deg, eller du har behov for assistanse i en eventuell nødsituasjon må du opplyse om dette ved bestilling (ved bestilling på internett, må dette opplyses om ved å kontakte oss her etter at bestillingen er gjennomført og senest 48-timer før avreise).

Vi ønsker å ivareta alle gjesters individuelle behov, i den grad det er praktisk gjennomførbart og ikke går på bekostning av sikkerheten.

Om bord og på terminaler

Fasiliteter for funksjonshemmede

På terminalene:
Alle våre terminaler er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Heis og handikaptoalett finnes på alle terminaler.
På Color Magic/Fantasy:
Cruiseskipene er godt tilrettelagt for funksjonshemmede og har enkel tilgang til alle fellesarealer.

PÅ SUPERSPEEDENE:

SuperSpeed er godt tilrettelagt for funksjonshemmede og har enkel tilgang til alle fellesarealer.

På Color Hybrid:

Color Hybrid er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Oslo-Kiel

Viktig informasjon til deg som reiser Oslo - Kiel

Color Magic og Color Fantasy er lett fremkommelige og du kommer deg enkelt fra dekk til dekk med heis. Alle fellesarealer er lett tilgjengelig med rullestol. De fleste gjester med redusert mobilitet kan m.a.o. reise uten ledsager.

Ledsager

Har du behov for tilsyn/pleie (f.eks. til medisinering eller løft inn/ut av seng) under overfarten må du ha med deg ledsager. Skipet har ikke mannskaper tilgjengelig for denne typen assistanse.

Rullestol/hjelpemidler

Vi har ingen rullestoler eller hjelpemidler til leie om bord.

Lugarer

På Color Fantasy og Color Magic fra Oslo til Kiel er dørbredden på standardlugarer 62 cm. Vi anbefaler derfor våre lugarer tilpasset rullestolbrukere, her er dørbredden 86 cm, ingen dørterskler, automatisk døråpner og et større bad. Disse lugarene har også to senger, slik at det er plass til en eventuell ledsager. Ønsker dere hver deres lugar, kan vi også tilrettelegge slik at dere får lugarer i nærheten av hverandre.

Ankomst - Når du forlater skipet

Av hensyn til sikkerhet, og for å sikre en effektiv avstigning for alle våre gjester, må gjester som har behov for assistanse vente til de andre gjestene har forlatt skipet.

Parkering

Passasjerer med gyldig handikappbevis kan parkere på anviste plasser på platået utenfor terminalen i Oslo, mot parkeringsavgift.

Mer informasjon

Har du flere spørsmål om reisen? Kontakt vårt kundesenter på 22 94 42 00.