Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Internettilgang og mobildekning om bord

Det er internettilgang og mobildekning på nesten alle våre skip. Kommunikasjonen går hovedsaklig via satellitt så driftsforstyrrelser kan forekomme.

Mobildekning:

Det er mobildekning på:

Color Fantasy og Color Magic (Oslo - Kiel)
SuperSpeed 1 og 2 (Norge - Danmark)

Tjenesten leveres av Telenor Maritime. Telenor Maritime-nettverket betjener deg ved å overføre din samtale og datatrafikk via skipets satellittforbindelse. Nettverket åpnes når skipet er til sjøs. Hvis skipet seiler tett på kysten, kan du bli koblet til en landbasert operatør.

Når du ringer må du huske å taste ’+’ eller ’00’ i tillegg til landskoden for det telefonnummeret du skal ringe til. For eksempel + 47 12345678 for samtale til Norge.

Kontakt din mobiloperatør for priser på samtaler og datatrafikk på denne tjenesten.

Internettilgang Norge - Danmark (SuperSpeed 1 & 2)

Hvor?
Det er trådløst nettverk over hele skipet, unntatt i buffetrestauranten Catch Me If You Can.
Hvordan få tilgang?
Ønsker du tilgang må du kjøpe kort i resepsjonen. Fri tilgang i Business Class.
Priser:

1 time = kr 50,-
4 timer = kr 80,-

Fri tilgang i Business Class:

Bestiller du plass i Business Class har du fri tilgang til trådløst nettverk under hele overfarten (4 timer). Du må ha en egen kode for å logge deg på, og denne henter du i automaten som står i Business Class.

NB!
Internettforbindelsen går over satellitt, så noe treghet og enkelte begrensninger må påregnes. Tjenester som nedlastning av film og musikk, samt Skype og Viber er ikke tilgjengelig.

Internettilgang Oslo - Kiel (Color Fantasy og Color Magic)

Hvor?

På Color Fantasy kan trådløst nettverk benyttes på hele skipet. Nettverket heter: ColorGuest. På Color Magic finner du trådløst nettverk i promenadekafeen, ved puben samt i Gallery og Library i Observation Lounge.

Hvordan få tilgang?
Tilgangskort kjøpes i resepsjonen om bord. Fri tilgang på 5-stjerners lugarer.
Priser:
1 time = kr 50,-
3 timer = kr 70,-
24 timer = kr 150,-
Konferanseområdet:
Det er trådløst nettverk i hele konferanseområdet på dekk 12, som er forbeholdt konferansegjester.
Lugarer:
Det er gratis trådløst nettverk på alle 5-stjerners lugarer på Fantasy og Magic. Du får utlevert nettverkskode i resepsjonen om bord.
NB!
Internettforbindelsen går over satellitt under overfarten, så noe treghet og enkelte begrensninger må påregnes. Ved landligge i Oslo og Kiel, samt ut Oslofjorden er kapasiteten bedre, da det benyttes WiFi og mobilt 3/4G som en del av tjenesten. Tjenester som nedlastning av film og musikk, samt Skype og Viber er ikke tilgjengelig.

Sandefjord - Strømstad (Color Viking og Bohus)

Hvor?
Det er dekning over hele skipet.
Hvordan få tilgang?
Trådløst nettverk kan kjøpes om bord i resepsjonen.
Priser:
1 time = kr 30,-
3 timer = kr 40,-
NB!
Internettforbindelsen går over satellitt, så noe treghet og enkelte begrensninger må påregnes. Tjenester som nedlastning av film og musikk, samt Skype og Viber er ikke tilgjengelig.