Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Syns- og hørselshemmede

Av hensyn til sikkerhet må den reisende selv opplyse om dette ved bestilling. Ved å gi oss beskjed på forhånd kan vi også hjelpe deg på best mulig måte om bord.

Båtreise

Før du skal reise

Er det spesielle hensyn vi må ta til deg, eller du har behov for assistanse i en eventuell nødsituasjon må du opplyse om dette ved bestilling (ved bestilling på internett, må dette opplyses om ved å kontakte oss her etter at bestillingen er gjennomført og senest 48-timer før avreise).

Vi ønsker å ivareta alle gjesters individuelle behov, i den grad det er praktisk gjennomførbart og ikke går på bekostning av sikkerheten.

Nyttig informasjon

Reise med førerhund

Blinde kan reise uten ledsager og har anledning til å ta med førerhund.

Førerhund om bord

Førerhund kan oppholde seg i de fleste fellesarealer om bord. Det er begrenset antall plasser for førerhunder.

Førerhund på lugar

Blinde kan ha med førerhund i utvalgte lugartyper.

Lufting av hund om bord

For lufting av hunden underveis, samt mer informasjon om sikkerhet eller skipet generelt ta kontakt med resepsjonen om bord. Vi ber den reisende å vise hensyn til eventuelle allergikere som også ferdes om bord.

Bestill plass til førerhund

Det er gratis å ta med førerhund. Bestilling av plass til førerhund kan av ovennevnte årsaker ikke gjøres via våre nettsider, kontakt oss på telefon 22 94 42 00.