Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise med bil Sandefjord - Strømstad

Finn pris og bestill

Overfart med bil

Kjør bilen om bord og nyt overfarten fra Sandefjord til Strømstad på kun 2 ½ time. Underveis kan du slappe av, kose deg med et godt måltid og handle taxfree-varer til svært gunstige priser. TIPS! Det lønner seg å være medlem av Color Club, da får du blant annet gratis reise med bil på flere avganger, og ytterligere 10% rabatt på en mengde varer.

Er du fullvaksinert?

Da kan du enkelt reise med oss – uten karantene og test. Du trenger kun å fremvise et gyldig EU/EØS-corona-sertifikat. Reiser du med bil via Sverige kan du benytte gamle Svinesundbro inn til Norge.

NB! Reise fra Strømstad til Sandefjord uten gyldig corona-sertifikat

Dersom du ikke har et gyldig corona-sertifikat, må du forhåndbestille en gratis corona-test i vårt bookingsystem samtidig som du bestiller reisen. Dersom dette produktet ikke vises ved bestilling, er det utsolgt og du kan ikke reise med oss fra Strømstad når du ikke er fullvaksinert.

Gratis endring og avbestilling

Få gratis oppgradering til FLEX-billett. Bestiller du en ny båtreise (cruise, bilpakke eller dagstur) før 1. november, med avreise i 2021, får du full refusjon ved avbestilling og kan endre gebyrfritt frem til avreise.

 • Reise med bil

  Color Club-tilbudet:
  Gjelder 1 bil og inntil 5 personer én vei.
  Gjelder ALLE avganger.

  Ordinær bilpakke:
  Ekstra person betaler kun kr 30,- per vei.

  Meld deg inn i Color Club

  Inkl. personbil
  Color Club Fra 0,- for inntil 5 personer + bil Bestill
  Ordinær pris én vei Fra 130,- for 1 person + bil Bestill

NYHET! SuperOnsdag med spesialpris på buffet - KUN 199,-

Nå innfører vi SuperOnsdag på Color Hybrid. Dette betyr at du kan nyte en deilig middagsbuffet med drikke på 17-avgangen fra Sandefjord - til kun 199,-.

Buffet må forhåndsbestilles.

Gjelder 01.09.— 14.10.2021

Aktuelle tilbud

Høst er vilttid

Mange av viltfavorittene og alt det gode tilbehøret kjøper du i Deli Shop om bord — selvsagt til hyggelige taxfree-priser.

349,-
PR KG
Superdeal
Indrefilet av hjort

400—500 g, frys

349,- pr kg
Normalpris om bord 399,90
159,90
PR KG
Superdeal
Rådyrlår

1,7—2,2 kg, frys

119,90
PR KG
Lår av villsvin

1,5—2,5 kg, frys

Om bord

Opplev skipene

Om bord kan du handle til taxfree-priser, slappe av med god mat og drikke eller bare nye utsikten ute på dekk. Enkelte avganger er det live underholdning i baren.

Kjøretid

Det tar ca to timer å kjøre fra Strømstad til Gøteborg. Fra båten kommer du raskt ut på E6.

Oppmøtetid

Du må møte opp senest 30 minutter før avgang for å beholde din bestilte plass.

Pass

Du må ha med deg gyldig legitimasjon (bankkort, førerkort eller pass) til innsjekk. Pass er i mange land eneste gyldige legitimasjon. Da det sporadisk utføres passkontroller i de landene våre skip ankommer, anbefaler vi alle våre gjester å ha med seg pass.

Rutetider

Når går skipet?