Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Reise med barn Sandefjord-Strømstad

For barn

Opplevelser om bord

Skipene er lastet med moro for barn i alle aldre med flere lekerom, underholdningsspill og lekeområder ute på dekk. Her skal barna føle seg ekstra godt ivaretatt. I skoleferier og helger er Captain Kid på plass på scenen med show og skipssekken full av spennende aktiviteter.

 

Lekeområder

Det er lekeområder på begge skip. På Color Hybrid er det lekerom i buffeten og kaféen, samt et lekeområde ute på dekk. På Color Viking er det lekerom i kaféen.

Barneleker, klær o.l.

Butikkene om bord har et stort utvalg av barneklær og populære barneleker.

Matopplevelser for de minste

Egen barnebuffet i buffetrestauranter og flere barnevennlige retter i caféen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Captain Kid show

Gøy for barna

Captain Kid og miljømatrosene

Hver lørdag og søndag er Captain Kid og vennene hans om bord på Color Hybrid med et spennende og morsomt familieshow. I skoleferier kan du oppleve han på begge skip. I tillegg arrangerer de rebusløp og byr på masse moro for barna.

I showet møter vi de tre vennene Frida, Rikke og Alvin i deres kamp mot forurensing i sjøen. Hvalen Valentina har blitt dekket av oljesøl og klarer ikke danse. Captain Kid kan fortelle at sjøstjernene i havet har begynt å miste de vakre fargene sine. Noe må være alvorlig galt, men ingen vet hva. Frida, Rikke og Alvin er forferdet. De tre bestemmer seg for å hjelpe Captain Kid med å finne ut hva som har skjedd.

Passer for: barn i alderen fra 4-12 år

TIlbud

på reiser til Sverige

Sandefjord - Strømstad

Reise med bil

Color Club
Fra 0,-
Prisen gjelder for 1 bil og inntil 5 personer én vei på følgende avganger:

Fra Sandefjord kl. 0700 og 1330.
Fra Strømstad kl. 1340 og 1700.
Gjelder ikke lørdager.

Øvrige avganger 1 person + bil fra 100,-
Sverige / Liseberg

Liseberg

Fart og spenning for hele familien!