Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lalandia Rødby

Lalandia i Rødby ligger i et naturskjønt område som strekker seg ned til den flotte badestranden ved Østersjøen. Feriesenteret byr på mange morsomme aktiviteter, hyggelige spisesteder og spennende butikker.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i feriehus

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og personbil samt 2 netter i et 4-personers feriehus.

  Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 400,- per person.

  Ordinær pris Fra 1 430,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 380,- per person Bestill

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Lalandia Rødby.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+6
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Feriehus

  Feriehusene er innredet med fokus på at familie og venner kan tilbringe tid sammen.

  Her finner du en beskrivelse av de ulike feriehusene.

 • Opplevelser

  Hopp i vannet og slipp dere løs i vannskliene, slå et slag minigolf, la barna kose seg i det store lekelandet, eller utfordre hverandre i bowling – her kan hele familien boltre seg.