Viktig informasjon -

Grunnet teknisk vedlikehold er det ikke mulig å bestille reiser på våre nettsider mellom 17/1-2017 kl 2300 og 18/1-2017 kl 0500.

Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Ferie i Danmark

Danmark er ett av våre mest populære ferieland, også på vinteren. Ta en titt på noen av Danmarks hyggelige byer og feriesentre.

Hvor vil du bo?

Om Danmark

Danskene er rause og gjestfrie. Veiene er gode, avstandene er korte mellom de mange attraksjonene og ikke minst - barna elsker Danmark.

Med SuperSpeed er veien kort til spennende byer som Aalborg, Aarhus og Skagen, koselige kroer og ferisenter for hele familien.

Les mer om opplevelser i Danmark her

+5
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Se også:

  • Kristiansand - Hirtshals

    Reis behagelig med Superspeed fra Kristiansand til Hirtshals på kun 3 timer og 15 minutter.

    Om bord finner du  bl.a. flere spisestider, taxfreebutikk på 1 000 m2, Delishop med lekre delikatesser og lekerom for de minste.

  • Larvik - Hirtshals

    Overfarten mellom Larvik og Hirtshals tar kun 3 timer og 45 minutter. Om bord finner du flere spisesteder, taxfree-butikker og sitteplasser.

Visste du at...

...Danmark her fler enn 200 strender med blått flagg. De blå flaggene deles ut av det internasjonal Foundation for Environmental Education (FEE) og er et kvalitetstegn på at miljø og hygiene er på topp.

...Syv danske attraksjoner er med på Unescos verdensavsliste.

...Nordens største sommerland, Djurs Sommerland, ligger på Nordjylland.