Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lalandia Søndervig

Båtreise + Overnatting

Lalandia Søndervig

Dra på en herlig ferie til det splitter nye feriesenteret Lalandia i Søndervig. Her forenes det beste av to verdener: den vakre naturen ved Nordsjøen og herlige innendørsopplevelser som kan nytes av hele familien. Lalandia i Søndervig ligger vakkert til ved den populære badebyen Søndervig på den danske vestkysten med den vidunderlige Nordsjøen som nabo. Alle som bestiller et opphold på Lalandia Søndervig får et aktivitetskort til en verdi av 500 DKK på kjøpet.

Kampanjetilbud 2 netter

2 netter i feriehus

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Pakken/reisen må betales i sin helhet ved bestilling.

Meld deg inn i Color Club

Aktivitetskort inkludert i prisen
Alle som bestiller et opphold på Lalandia Søndervig får et aktivitetskort til en verdi av 500 DKK på kjøpet. Det kan brukes til Sky Rider, klatrevegg, padel, High Jump og shuffleboard og utleveres ved innsjekk på feriesenteret.
Les mer om aktivitetskortet

Ikke-medlem

Fra 1 350,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 325,-

per person

Bestill
Fasiliteter

Om Lalandia Søndervig

I feriesenteret venter mange morsomme familieaktiviteter, flotte spisesteder og spennende butikker. Her kan dere nyte tropevarme og vannmoro i verdensklasse i Aquadome, og utforske Lalandia-senterets mange aktiviteter sammen.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Feriehus på Lalandia Søndervig

Nye og moderne feriehus i høy kvalitet, innredet med tanke på barnefamilier. Alle husene har flotte uteområder med en eller flere terrasser.

Opplevelser på Lalandia Søndervig

I feriesenteret venter mange morsomme familieaktiviteter, flotte spisesteder og spennende butikker. Her kan dere nyte tropevarme og vannmoro i verdensklasse i Aquadome, prøve den fantastiske Sky Rider, Click & Go-klatreveggen, det morsomme Monky Tonky lekelandet, padeltennis og mye mer.

Her får dere en herlig ferie uansett vær.

Fra Hirtshals

Det tar litt over tre timer å kjøre til Nordsjøen Feriehus fra Hirtshals.

Lokale råvarer

Området rundt Søndervig byr på mange lokale råvarer som f.eks. fersk fisk, havtorn og blåbær. Prøv gjerne også den lokale Vesterhavsosten.