Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Lalandia Søndervig

Båtreise + Overnatting

Lalandia Søndervig

Dra på en herlig ferie til det splitter nye feriesenteret Lalandia i Søndervig. Her forenes det beste av to verdener: den vakre naturen ved Nordsjøen og herlige innendørsopplevelser som kan nytes av hele familien. Lalandia i Søndervig ligger vakkert til ved den populære badebyen Søndervig på den danske vestkysten med den vidunderlige Nordsjøen som nabo. 

2 netter i feriehus

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for 4 personer og bil samt 2 netter i 4-personers leilighet. Feriesenteret har også leiligheter for 6 personer.

Minimum opphold 2 netter. Prisen forutsetter 4 personer i leiligheten. Pakken/reisen må betales i sin helhet ved bestilling.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 1 810,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 760,-

per person

Bestill
Fasiliteter

Om Lalandia Søndervig

I feriesenteret venter mange morsomme familieaktiviteter, flotte spisesteder og spennende butikker. Her kan dere nyte tropevarme og vannmoro i verdensklasse i Aquadome, og utforske Lalandia-senterets mange aktiviteter sammen.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Feriehus på Lalandia Søndervig

Nye og moderne feriehus i høy kvalitet, innredet med tanke på barnefamilier. Alle husene har flotte uteområder med en eller flere terrasser.

Opplevelser på Lalandia Søndervig

I feriesenteret venter mange morsomme familieaktiviteter, flotte spisesteder og spennende butikker. Her kan dere nyte tropevarme og vannmoro i verdensklasse i Aquadome, prøve den fantastiske Sky Rider, Click & Go-klatreveggen, det morsomme Monky Tonky lekelandet, padeltennis og mye mer.

Her får dere en herlig ferie uansett vær.

Fra Hirtshals

Det tar litt over tre timer å kjøre til Nordsjøen Feriehus fra Hirtshals.

Lokale råvarer

Området rundt Søndervig byr på mange lokale råvarer som f.eks. fersk fisk, havtorn og blåbær. Prøv gjerne også den lokale Vesterhavsosten.