Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Opplevelser på Lalandia Søndervig

Ting å gjøre

Fasiliteter på feriesenteret

I feriesenteret venter mange morsomme familieaktiviteter, flotte spisesteder og spennende butikker. Her kan dere nyte tropevarme og vannmoro i verdensklasse i Aquadome, og utforske Lalandia-senterets mange aktiviteter sammen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Det tropiske badelandet Aquadome

Lek i de store vannlekeplassene, sus av gårde i de spennende vannskliene eller nyt en kosestund med familiens yngste i barneområdet. 

For de litt eldre vannentusiastene i familien byr den kule Surf Rider på fantastiske surfeopplevelser, som trener opp både balanse, konsentrasjon og lattermuskler. 

Prøv også det store bassenget Wave Pool, der dere selv bestemmer høyden på bølgene – helt fremme er bølgene kjempehøye, mens inne ved vannkanten er de betraktelig mindre. Nyt varmen i de herlige hot pools eller i vår panorama-sauna med utsikt over Aquadome. 

Under oppholdet i Lalandia har dere gratis og ubegrenset adgang til badelandet.

Lekelandet Monky Tonky Land

Slipp fantasien løs i det 800 kvadratmeter morsomme lekelandet Monky Tonky Land. Her finnes trampoliner tre meter oppe i luften, ballbaner, mini-gokarts og utrolig spennende rutsjebaner – timevis av moro!

Et lekeområde er innredet spesielt for de yngste barna, som kan utforske rutsjebaner og lekeredskaper i trygge rammer. 

I hobbyverkstedet er det plass til fordypning og skapende utfoldelse. Programmet varierer i løpet av året, men det er alltid noe både spennende som passer perfekt til nysgjerrige barn.  

Monky Tonky Land er for barn i alderen 0-12 år.
 

Flere aktiviteter

En sikker hit er de imponerende High Jump-trampolinene som tar trampolinehopp til helt nye høyder. Prøv også Sky Rider, der sklie og zipline møtes og skaper en følelse av å sveve rundt i luften.

På den gjennomsiktige Click & Go-klatreveggen kan dere utfordre familien til en fantastisk klatrekonkurranse ansikt-til-ansikt. Eller hva med et slag padeltennis? Den populære sporten er perfekt familiemoro.

Prøv også shuffleboard, som minner om curling – eller ta en tur i Little Vegas, med et bredt spekter av morsomme arkadespill og aktivitetsmaskiner.

 

Mat og drikke

På Lalandia Søndervig kan dere velge mellom flere barnevennlige restauranter og spisesteder. 

På det hyggelige Værftet – Mad & Spisehus kan dere glede dere til alt fra salater til pizza, burger, stjerneskudd og club sandwich. 

Bone’s er det spareribs, saftige biffer og sprø burgere på menyen – og selvfølgelig salatbar med et hav av grønne valgmuligheter. De tilbyr også maten som takeaway, perfekt til en koselig kveld uten matlaging i feriehuset.

Liker dere bedre små måltider, kosemat og søte saker? Da kan dere slå dere ned på Torvet, der dere finner et stort utvalg av serveringssteder med is, øl, kaffe og mye mer.
 

Butikker

I Lalandia finner dere koselige butikker, der varene er nøye utvalgt.

Lalandia Minimarket & Bakery har ferskt brød i hyllene og et utvalg av dagligvarer. Kjøp inn til en hyggekveld i feriehuset eller stikk innom når dere står opp – og skjem bort familien med nybakt brød til frokost.

I Aquadome Shop har finner du det nyeste innen badetøy, badeutstyr og barneklær. Uansett om dere har glemt badedrakten hjemme, har lyst til å skjemme bort barna med nye badehåndklær, eller kanskje nye klær til garderoben, finner du det der. 

Bamseverkstedet Monky Tonky Factory er også en del av Aquadome Shop. Her kan små gjester skape sin helt egne Monky Tonky-bamse, og få et helt spesielt minne med seg hjem fra ferien. 

Fantastiske strender

Strand og vann er stikkord for Søndervig. Her kan du nye late dager eller ta del i en av de mange aktivitetene som arrangeres på stranden. Her kan du både ri, kjøre segway eller lete etter rav. 

PS. Visste du at stranden i Søndervig har blått flagg? Det er en internasjonal utmerkelse som betyr rent badevann, sikkerhet og en god badeopplevelse. 

Golf

Golf i unike natur! Holmsland Klit Golf byr på utfordringer for alle, uansett erfaring. Ta med familien på en runde på den populære par 3-banen eller gå 9 eller 18 hull på den store banen. I golfklubbens lokaler ligger også en innbydende restaurant med et stort utvalg av mat og drikke. Banen ligger kun en kort gåtur fra feriehusene.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.