Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft blir kalt Nordens Venezia på grunn av sin bebyggelse på syv små øyer med broforbindelse. Slapp av i badelandet med sauna eller ta et slag minigolf. Her finnes aktiviteter for hele familien.

Finn pris og bestill

 • 2 netter i feriebolig

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og personbil, samt 2 netter i feriebolig Type 4B1. Feriesenteret har ferieboliger for inntil 6 personer. Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

  Priseksempelet forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 200,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Ebeltoft

  Ordinær pris Fra 1 150,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 100,- per person Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 223,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Opplevelser

  På Landal Ebeltoft er det aktiviteter for hele familien, uansett vær. Svømmehall med fire basseng, stor sportshall og lekeplass med hoppepute er blant fasilitetene på senteret.