Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Ebeltoft

båtreise+overnatting

Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft blir kalt Nordens Venezia på grunn av sin bebyggelse på syv små øyer med broforbindelse. Her er det muligheter for en aktiv ferie med  idrettsbaner både innendørs og utendørs, samt muligheter for vannsport og golf.

2 netter i feriebolig

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og personbil, samt 2 netter i feriebolig Type 4B1. Feriesenteret har ferieboliger for inntil 6 personer. Sengetøy per person er inkludert i prisen.

Priseksempelet forutsetter 4 personer i feriehuset. 

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Ebeltoft

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 1 630,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 580,-

per person

Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 298,-. Vennligst kontakt oss på telefon 22 94 42 00.

opplevelser og overnatting

Opplevelser og ferieboliger på Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft ligger i nasjonalparken Mols Bjerge. Opplev det særpregede istidlandskapet til fots eller på sykkel. Feriehusene ligger rett ved sjøen og har fantastisk havutsikt.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Fra Hirtshals

Det tar to timer og 15 minutter å kjøre fra Hirtshals til Landal Ebeltoft

Wifi

Alle ferieboliger og restauranten har gratis internett.

Oppvaskmaskin

Landal Ebeltoft har oppvaskmaskiner i alle sine ferieboliger.

Opplevelser

På Landal Ebeltoft er det aktiviteter for hele familien, uansett vær. Svømmehall med fire basseng, stor sportshall og lekeplass med hoppepute er blant fasilitetene på senteret.