Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft blir kalt Nordens Venezia på grunn av sin bebyggelse på syv små øyer med broforbindelse. Slapp av i badelandet med sauna eller ta et slag minigolf. Her finnes aktiviteter for hele familien.

Finn pris og bestill

 • 2 netter i feriebolig

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur for personer og personbil, samt 2 netter i feriebolig Type 4B1. Feriesenteret har ferieboliger for inntil 6 personer.

  Priseksempelet forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 380,- per person.

  Ordinær pris Fra 1 310,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 260,- per person Bestill

Bestilling av flere feriehus

Ved bestilling av flere feriehus vil feriesenteret gjøre sitt ytterste for å plassere feriehusene ved siden av hverandre, men dette kan ikke garanteres. Ved bestilling av feriehus på ulike bookinger, og ønske om tett eller en spesifikk plassering, vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200. 

Ved bekreftet "side by side" eller spesifikk plassering fra feriesenteret, vil det påløpe et gebyr på DKK 168,-. Gebyret betales direkte på stedet.

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Ebeltoft.

Sengetøy og håndklær

Kjøp av sengetøy er obligatorisk. DKK 105,- per sett. Pakken inneholder laken, dynetrekk, hovedputetrekk samt badehåndkle og betales for ved utsjekk.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

 • Opplevelser

  På Landal Ebeltoft er det aktiviteter for hele familien, uansett vær. Svømmehall med fire basseng, stor sportshall og lekeplass med hoppepute er blant fasilitetene på senteret.