Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Seawest

Seawest Ferieby ligger 4 km fra Vesterhavet, på Danmarks vestkyst. Den moderne feriebyen har et stort opplevelsesanlegg med blant annet badeland. Gode muligheter for golf og windsurfing.

Finn pris og bestill

 • Overnatting i feriebolig, 2 netter

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 4B. Feriesenteret har også ferieboliger for inntil 8 personer. Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

  Prisen forutsetter 4 personer i ferieboligen. Ekstra natt fra 200,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke som gjelder for Landal Seawest

  Ordinær pris Fra 1 150,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 100,- per person Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 223,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.