Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Søhøjlandet

Båtreise + overnatting

Overnatting på Landal Søhøjlandet

Feriesenteret ligger ved Silkeborg med stort tropisk badeland og et bredt utvalg av aktiviteter for store og små. Hele året arrangeres det mange fellesaktiviteter for hele familien.

2 netter i feriebolig

Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 2-4B1. Feriesenteret har også ferieboliger for inntil 8 personer. Sengetøy per person er inkludert i prisen.

Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset. 

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Søhøjlandet.

Meld deg inn i Color Club

Ikke-medlem

Fra 1 380,-

per person

Bestill

Color Club

Fra 1 330,-

per person

Bestill

Bestille flere feriehus?

Det er mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering, mot et tillegg på DKK 298,-. Dette må spesifiseres via booking senest 28 dager før innsjekk. Vennligst kontakt oss på telefon 22 94 42 00.

+8
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kjøretid fra Hirtshals

188 km – ca. 2 timer med bil fra terminalen.

Mat og drikke

I det nye brasseriet varierer menyen etter sesong, men dere kan alltid få nybakte pizzaer.

Elbiler

Det er tilgjengelige ladestasjoner for elbiler.

Fasiliteter

Om Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker i naturskjønne omgivelser, nær Silkeborg. Dra på dampbåttur eller kajakktur på en av Silkeborgs innsjøer, hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Og vil du oppleve byliv og kultur er det kun fire mil til Aarhus.

Opplevelser på Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet har et stort badeland med en 56 meter lang vannsklie. Gjennom hele året arrangeres en masse fellesaktiviteter for voksne og barn på feriesenteret.