Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Søhøjlandet

Båtrise + overnatting

Overnatting på Landal Søhøjlandet

Feriesenteret ligger ved Silkeborg med stort tropisk badeland og et bredt utvalg av aktiviteter for store og små. Hele året arrangeres det mange fellesaktiviteter for hele familien.

Finn pris og bestill

 • 2 netter i feriebolig

  Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 2-4B1. Feriesenteret har også ferieboliger for inntil 8 personer. Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

  Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 200,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilketillegg som gjelder for Landal Søhøjlandet.

  2 netter Fra 1 150,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 100,- per person Bestill

Bestille flere feriehus?

Ved bestilling av flere feriehus er det mulig å bestille hus som ligger nære hverandre, eller har en spesifikk plassering. Prisen for dette er DKK 223,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Fasiliteter

Om Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet ligger i midten av de vakre og unike Gjern Bakker i naturskjønne omgivelser, nær Silkeborg. Dra på dampbåttur eller kajakktur på en av Silkeborgs innsjøer, hopp opp på en terrengsykkel eller dra på vandretur. Og vil du oppleve byliv og kultur er det kun fire mil til Aarhus.

Opplevelser på Landal Søhøjlandet

Landal Søhøjlandet har et stort badeland med en 56 meter lang vannsklie. Gjennom hele året arrangeres en masse fellesaktiviteter for voksne og barn på feriesenteret.

Kjøretid fra Hirtshals

188 km – ca. 2 timer med bil fra terminalen.

Mat og drikke

I det nye brasseriet varierer menyen etter sesong, men dere kan alltid få nybakte pizzaer.

Elbiler

Det er tilgjengelige ladestasjoner for elbiler.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.