Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Landal Søhøjlandet

Feriesenteret ligger ved Silkeborg med stort tropisk badeland og et bredt utvalg av aktiviteter for store og små. Hele året arrangeres det mange fellesaktiviteter for hele familien.

Finn pris og bestill

  • 2 netter i feriebolig

    Priseksempelet gjelder båtreise tur/retur med bil for 2 voksne og 2 barn, samt 2 netter i feriebolig Type 2-4B1. Feriesenteret har også ferieboliger for inntil 8 personer. Sengetøy, laken og håndkle per person er inkludert i prisen.

    Prisen forutsetter 4 personer i feriehuset. Ekstra natt fra 140,- per person.

    2 netter Fra 1 060,- per person Bestill
    Color Club Fra 1 010,- per person Bestill

Bestilling av flere feriehus

Ved bestilling av flere feriehus kan man bestille tett eller spesifikk plassering. Prisen for dette vil være DKK 187,-. Vennligst kontakt oss på telefon 229 44 200.

Tillegg

På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for sengetøy, strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. 
Se hvilke tillegg som gjelder for Landal Søhøjlandet.

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.