Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Skallerup Seaside Resort

De populære feriesenteret ligger like ved badebyen Lønstrups flotte strender.

Spesialtilbud

Båtreise og overnatting

Feriesenteret ligger kun 25 minutter med bil fra fergehavnen, like ved badebyen Lønstrups flotte strender. Her bor dere i velutstyrte luksus eller standard feriehus. Alle ligger i området rundt det store aktivitetssenteret.

 • 2 netter i feriehus

  Prisen gjelder båtreise tur/retur for personer og bil samt 2 netter i feriehus (type A4 klassisk). Feriesenteret tilbyr også 6 og 12 personers hus.

  Prisen forutsetter bestilling for 4 personer. Ekstra natt fra 330,- per person.

  På feriesenter i Danmark betaler du tillegg for strøm med mer. Dette betales direkte til feriesenteret før hjemreise. Se hvilke tillegg som gjelder for Skallerup Seaside Resort.

  2 netter Fra 1 330,- per person Bestill
  Color Club Fra 1 280,- per person Bestill

Våre samarbeidspartnere har innført retningslinjer og tiltak i forbindelse med COVID-19. Vi gjør oppmerksom på at overnattingsstedet derfor kan oppleves litt annerledes enn hva som er beskrevet på nettsiden, i brosjyrer m.m. Dette gjelder også attraksjoner og fornøyelsesparker. For mer informasjon om hva som er stengt, se hotellets/feriesenterets/parkens egne nettsider.

Om feriesenteret

Fasiliteter på Skallerup Seaside Resort

På Skallerup Seaside Resort finner du et bredt utvalg av både utendørs- og innendørsaktiviteter for hele familien.

+2
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Feriehus

Skallerup Seaside Resort har over 285 helårs feriehus, fordelt på flere boligtyper. De tilbyr feriehus for inntil 12 personer, med en rekke fasiliteter.

Ønsker dere det lille ekstra kan dere velge et av de flotte husene med sauna og boblebad. En perfekt ramme rundt en herlig ferie.

Opplevelser på Skallerup Seaside Resort

Skallerup Seaside Resort er et populært feriesenter med blant annet et stort badeland, lekeland, minigolf, bowling, treningssenter over to etasjer og et lekkert spa-senter.

En kort spasertur fra senteret ligger Dyregården – en ekte dansk bondegård hvor barna kan ri på ponnier og oppleve både store og små dyr på nært hold.

Alt ligger til rette for et herlig ferieopphold for hele familien.

Kjøretid fra Hirtshals

Det tar kun 15 minutter å kjøre til Skallerup Seaside Resort fra Hirtshals.

Beliggenhet ved havet

Feriesenteret byr på unike naturopplevelser med sin plassering ved Vesterhavet.

Restauranter

På feriesenteret finnes det flere spisesteder med variert utvalg. Det er også mulig å bestille take away.