Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Shopping

Hyggelig shopping i Hjertet av Jylland

Setter du pris på en butikkrunde når du er på reise byr Hjertet av Jylland på en mengde spennende shoppingmuligheter. Her finner du alt fra små nisjebutikker, kunsthåndverk og gallerier til store varehus.

Fredericia

Når du er på shopping i Fredericia, kan du glede deg over et stort utvalg butikker, og en flott utsikt til Lillebælt fra flere av gågatene. Det er en hyggelig atmosfære i den historiske midtbyen, med karakteristiske like gater som bugner av butikker og spisesteder. Med langt over 100 butikker er det nok å velge mellom!

Kolding

Et sjarmerende bysentrum med spennende  spesialforretninger, butikkjeder og varehus. Her er flere gågater, grøntområder og en elv som snor seg gjennom byen. Vakre Koldinghus, med det internasjonalt kjente museet , kneiser over byen. Kolding har også et stort utvalg spisesteder,  kaféer og restauranter.

Vejle

Vejle Gågate er en av Danmarks lengste gågater og strekker seg gjennom byens sentrum. Her er en spennende mix av butikker, kafeer og restauranter i tillegg til Latinerkvarteret og storsenteret Bryggen. Like ved gågaten finner du museer, byparker og flere hyggelige byrom.

Båtreise + overnatting

Gjør planleggingen enklere og bestill båtreise og overnatting samtidig. Se hvilke hoteller du kan bestille i Hjertet av Jylland.