Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Horsens

Horsens er en sjarmerende by på østkysten av Jylland, med historie tilbake til middelalderen. I sentrum av byen er det gode shoppingmuligheter, et bra utvalg av kaféer og restauranter samt flotte parker og rekreasjonsområder. Det er vakre naturområder i nærheten, ypperlig for turer til fots eller på sykkel, og til strand- og kystopplevelser.

Tilbud på båtreise og hotell i Horsens

Om Horsens

I Horsens møter du en blanding av storbyliv og landlig idyll. Byen har et godt utvalg museer og gallerier, blant annet Danmarks Industrimuseum, mens Horsens Kunstmuseum kan skilte med landets største Michael Kvium-utstilling. Reiser du med barn er AquaForum og Horsens Lekeland absolutt verdt et besøk. Her det lek og moro for familiens yngste.

Horsens har vakre naturområder i umiddelbar nærhet, og opplevelsestilbudene er mange. Gå turer i skogen, ta en padletur på Gudenåen, eller en kajakktur langs kysten. Her kan du også prøve fiskelykken. Et godt tips er å ta fergen ut til øya Endelave.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Visste du at....

Horsens har Danmarks bredeste gågate?

Horsens er vertskap for den største middelalderfestivalen i Nord-Europa?