Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGOLAND® Castle Hotel

Våren 2019 åpnet LEGOLAND® Castle Hotel, like ved hovedinngangen til LEGOLAND®. Det er bare til å glede seg til familieeventyr med massevis av LEGO figurer og andre overraskelser.

Finn pris og bestill

 • Mai-tilbud på LEGOLAND-pakke

  Tilbud på LEGOLAND® Castle Hotel i mai

  25% på overnatting i hele mai. Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, én natt i familierom med frokost og 2 dagers entré til LEGOLAND®. Prisen forutsetter 2 voksne og 2 barn i rommet.

  Temarom fra 1 700,- per person Bestill
  Color Club fra 1 600,- per person Bestill

 • LEGOLAND-pakke

  Overnatting på LEGOLAND® Castle Hotel

  Prisen inkluderer båtreise med bil tur/retur, én natt i familierom med frokost og 2 dagers entré til LEGOLAND®. Prisen forutsetter 2 voksne og 2 barn i rommet.

  Temarom fra 1 810,- per person Bestill
  Color Club fra 1 760,- per person Bestill

Om hotellet

Bo som en ekte ridder, trollmann eller prinsesse på det helt nye LEGOLAND® Castle Hotel – et ekte slott med eventyrlige temarom. Rommene har tre ulike temaer: drageridder, trollmann og prinsesse. På uteområdet er det en stor lekeplass for familiens yngste og i restauranten et eget lekeområde.

 • Fasiliteter

  LEGOLAND® Castle Hotel er utelukkende for barnefamilier – fylt med magi og fengslende eventyr. Med både interaktive overraskelser, stor utendørs lekeplass og innendørs lekeområde, er alt tilrettelagt for uforglemmelige opplevelser.

Meld deg inn i dag og benytt deg av Color Club-tilbudet du også

Medlemskapet koster kun 160,- pr år fra innmeldingsdato. Som medlem får du også muligheten til å samle bonuspoeng, spesialtilbud på reiser og 10 % rabatt på de fleste produktene i våre Taxfree-brosjyrer og Trend-magasin.

Meld deg inn her